Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ / ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ...


Εβγαλε τα μάτια της μάνας του


Εβγαλε τα μάτια της μάνας του με τα ίδια του χέρια! Σκηνή που έμοιαζε να έχει ξεπηδήσει από ταινία τρόμου ήταν αυτή που αντίκρισαν οι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης Πατρών, όταν μπήκαν σε σπίτι στην περιοχής της Αγυιάς. Μια ηλικιωμένη σφάδαζε από τους πόνους κρατώντας το ματωμένο πρόσωπό της, αφού λίγα λεπτά νωρίτερα ο γιος της είχε μπήξει τα δάχτυλά του μέσα στα μάτια της, τα είχε ξεκολλήσει από τις κόγχες τους και τα είχε πετάξει στο πάτωμα!
Ηταν 5.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν μια γειτονιά στην Αγυιά σηκώθηκε στο πόδι από τα ουρλιαχτά μιας γυναίκας. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, άντρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και μπήκαν στο σπίτι απ' όπου ακούγονταν οι φωνές.
Το σοκ!
Οι αστυνομικοί «πάγωσαν», όταν άνοιξαν την πόρτα και είδαν την 71χρονη γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, και στη θέση των ματιών να υπάρχουν δύο ματωμένες τρύπες! Πριν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν αυτό που έβλεπαν, τους σηκώθηκε η τρίχα αντικρίζοντας τα βγαλμένα μάτια να τους... κοιτούν από το πάτωμα! Συγκεντρώνοντας όσο κουράγιο και ψυχραιμία είχαν, τα μάζεψαν και τα έβαλαν σε ένα ποτήρι για να τα παραδώσουν στους γιατρούς, ενώ οι άλλοι μισοί προσπαθούσαν να συλλάβουν τον δράστη. Οταν αυτός τούς είδε, επιχείρησε να το σκάσει πηδώντας από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά!
Τελικά του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και από εκεί, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, στην Ψυχιατρική Κλινική. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.
Τυφλή
Η άτυχη μητέρα του διακομίστηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό του Ρίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ομως δεν θα ξαναδεί το φως, καθώς οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σώσουν τα μάτια της, αλλά δεν το κατάφεραν.
Οπως είπε στην «Espresso» ο αστυνομικός διευθυντής Πατρών Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος: «Ο 38χρονος που -απ' ό,τι φαίνεται- αντιμετωπίζει σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα, όντας σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε στη μητέρα του, στην οποία, δυστυχώς, έκανε σοβαρή ζημιά στα μάτια με τα χέρια του. Το ευτύχημα είναι ότι η ζωή της δεν κινδυνεύει, ωστόσο οι γιατροί θα κοιτάξουν να σώσουν τα μάτια της».
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
ESPRESSONEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...