ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

 ( Σχετικο βιντεο με την ομωνυμη ταινια They Live .Μία από τις καλύτερες ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ! . )

ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ;
ΝΑΙ ! ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...


• Υπάρχουν στην Ελλάδα όπως και σε όλο των πλανήτη εδω και χιλιάδες χρόνια.
• Έχουν ιεραρχία μεταξύ τους και η αναπαραγωγή τους γίνεται με αυτούς που έχουν δεσμό συγγένειας πρώτου βαθμού, ώστε να υπάρχει καθαρότητα στην φυλή τους.
• Χρειάζονται αίμα για να επιβιώσουν (Ανθρώπινο) κατά προτίμηση (Παιδικό) γιατί έχει υψηλή ενέργεια και δονήσεις.(όπως και το σπέρμα που είναι η γονιμοποιός αρχή του Ανθρώπου)

• Χρησιμοποιούν το ανθρώπινο σώμα σαν ξενιστές διότι η μορφή τους είναι αποκρουστική για το ανθρώπινο είδος. Παρόλα αυτά εμφανίζονται κατά περίπτωση μερικά η ολικά με την πραγματική μορφή τους όταν εκνευρίζονται η βρίσκονται υπό πίεση .

• Χαρακτηριστικό τις αλλομορφικης αλλαγής τους είναι η αλλαγή στα μάτια και στο δέρμα ,αυτό έχει φανερωθεί πολλές φορές σε φωτογραφίσεις η σε βίντεο που τύγχανε να βρίσκονται.


• Τρέφονται και από το φόβο μας στην καθημερινότητα αλλά και κατά την διάρκεια του ύπνου μας όπου και σαν εξαιρετικοί αστρικοί(ονειρικοί)ταξιδιώτες παρεμβαίνουν στον ονειροκοσμο μας και βαμπιριζουν την ενέργεια μας.
Το αιμα τους ειναι μπλε και η φυση τους βασιζεται στον Ανθρακα.

• Συνήθως έχουν υψηλα ιστάμενες θέσεις κλειδιά σε κέντρα εξουσίας αλλά υπάρχει και μια υποκατηγορία που κάνουν (την βρώμικη δουλεία) δολοφονίες , αρπαγές ,και ουσιαστικά είναι οι στρατιώτες τις φυλής τους. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν και αυτοί που χρειάζονται για να περάσουν την προπαγάνδα τους .
• Οι περισσότερες αδελφότητες και μυστικές εταιρείες είναι club εισόδου ανθρώπων υπηρετών τους όπου στα ανώτερα κλιμάκια κυριαρχούν οι καθαρόαιμοι ερπετοειδείς αφέντες-οδηγοί

• Οι Σατανιστικες πρακτικές , εφαρμογές ,τελετές και επικλήσεις δεν είναι τίποτα άλλο από την επικοινωνία - παράκληση - προσευχή ανθρώπων με τους ερπετοειδείς . Για αυτό αν παρατηρήσετε όλες οι γραφές και ήχοι έχουν ακατάληπτες αρχαίες φράσεις και ήχους που δεν σχετίζονται με το ανθρώπινο είδος. Άλλο χαρακτηριστικό που προανέφερα είναι ότι στις τελετές αυτές χρησιμοποιείτε ερωτική επαφή και προσφορά αίματος.

• Το ίδιο με την παραπάνω αναφορά μου υσχυη και με τους συμβολισμούς που χρησιμοποιούν είτε για συνεννόηση είτε για επίδειξη τις κυριαρχίας τους επάνω στο ανθρώπινο είδος.

• Υπάρχουν και άνθρωποι που είτε από άγνοια είτε εν γνώση τους , τους βοηθούν στα έργα τους για να κερδίσουν χρήμα , δόξα , κοινωνική καταξίωση κ.α οφέλη . Αυτοί οι άνθρωποι συνεργάτες-σκλάβοι-οργανα τους, ανήκουν σε όλες τις κατηγορίες και κοινωνικές ομάδες γιατί ο έλεγχος τις μάζας-ποιμνίου-λαου πρέπει να είναι ολοκληρωτικός.

• Οι θρησκείες , τα πολιτικά κόμματα , τα κινήματα ,οι (επαναστάσεις) είναι δημιούργημα των ερπετοειδών και των συνεργατών τους ώστε να εξυπηρετούν τους σκοπούς των (αφεντικών τους).

• Αυτοί οι εχθροί του ανθρωπινού είδους έχουν εκτός από συμμάχους και εχθρούς τους οποίους τρέμουν. Ιστορικά έχουν υποστεί πολλές ήττες από τους εχθρούς τους και συμμάχους συν-ανθρωπους μας.

• Κατά περιόδους οι ερπετοειδείς εμφανίζονται στις ειδήσεις αλλά συγκαλυμμένα όπως τα περιστατικά τερατογενεσεων και παραδοξοτήτων που είναι αδύνατο να συγκαλυφθούν όση προσπάθεια και αν καταβάλουν οι εξουσιαστές. Φαινόμενα παιδιών που γεννήθηκαν με ουρά, λέπια στο σώμα τους η κέρατα στο κεφάλι κ.α (γενετικές ανωμαλίες) μαρτυρούν και φανερώνουν την ύπαρξη τους σε πειράματα προσμίξεις κατά το παρελθών μεταξύ(θεών)και ανθρώπων.
• Οι αεροψεκασμοί, τα μη βιολογικά προϊόντα - τρόφιμα και η χρήση χημικών στο νερό, οι παρεμβάσεις στον εγκέφαλο μέσο των Μ.Μ.Ε ,η επιβολή φόβου, o έλεγχος του καιρού και του κλίματος ,η παιδεία και η διαπαιδαγώγηση, οι τεχνίτες κρίσεις, τα θρησκευτικά θαύματα είναι μερικές από τις τεχνικές που χρησιμοποιούν και θα μπορούσα να αναφέρω εκατομμύρια τρόπους έλεγχου επάνω μας.

• Η αύξηση τις αρνητικής ενέργειας που καλούμαστε να παράγουμε σαν άνθρωποι από αυτούς ,αυξάνει τις πιθανότητες να γίνουμε βροτοί (φαγώσιμοι) από αυτούς χωρίς καν να χρειαστεί πολλές φορές ο φυσικός μας θάνατος..Βεβαία οι εξαφανίσεις πληθυσμού και τεχνίτη θάνατοι σε όλο των πλανήτη είναι εκατομμύρια πράγμα που εξασφαλίζει την τροφή τους.

• Κατοικούν και στην επιφάνεια αλλά και στο εσωτερικό της Γης και άλλων πλανητών και ουσιαστικά είναι τα βαμπίρ του σύμπαντος για αυτό όπως προανέφερα έχουν και πολλούς εχθρούς και Γήινους και Εξωγήινους παρόλο που θα μπορούσαμε άνετα να τους κατατάξουμε τους ερπετοειδείς σε κακόβουλη φυλή εξωγήινων.

• Ο χρυσός είναι είδος συλλεκτικό για αυτούς και κάνουν αρπάγη του πολύτιμου αυτού ορυκτού από όλους τους πλάνητες .Ο λόγος που τον μαζεύουν είναι μαλών ενεργειακός και αποτελεί να είδος μαλών πρώτης ενέργειας όπως το πετρέλαιο για εμάς .Για το λόγο αυτό ο χρυσός μαζεύεται από τα σχετικά κέντρα - συνεργάτες τους οι όποιοι μας προμηθεύουν είτε άχρηστα παλιόχαρτα έναντι του χρυσού η πιστωτικές μονάδες.

• Πληροφορίες μου λένε ότι η οικονομική κρίση παγκοσμίως οφείλεται στην υπερκατανάλωση και περισυλλογή των τελευταίων ετών χρυσού από αυτούς λόγο αναμενόμενης αναχώρησης τους από τον πλανήτη έναντι άφιξης (εχθρικών) δυνάμεων που εντος λίγου χρόνου θα εγκατασταθούν στον πλανήτη μας.

• Οι κατασκευές εσωγηινων καταφυγίων ανά τον κόσμο γίνονται για την ελίτ και των ιδίων σε περίπτωση πρόωρης άφιξης των (έχθρων)η απλά προσωρινός τόπος διαμονής ως την αναχώρηση τούτο κόστος χρήσης σε ένα τέτοιο καταφύγιο για κάποιον συνεργάτη τους είναι υψηλό και για αυτό απαιτούνται πολλά από αυτούς. Τα καταφύγια αυτά παίζουν και τον ρόλο καταφυγής σε περίπτωση ολικής η μερικής καταστροφής περιοχών του πλανήτη κατά την διάρκεια που διαρκέσουν οι (εχθροπραξίες).Πράγμα που ήδη συμβαίνει και κάτω και πάνω στον πλανήτη εδω και λίγο καιρό ...

• Στην Σελίδα ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΝΕΑ μπορείτε να βλέπετε σχετικές ειδήσεις με τις πολεμικές επιχειρήσεις που γίνονται σε όλο των κόσμο μεταξύ ανθρώπων και μη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...