Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΛΥΠΤΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΝΕΑΡΟΥ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Συγκλονισμένο είναι όλο το πανελλήνιο για τον 26χρονο  Γιώργο Πολίτη, πολυβραβευμένο φοιτητή της Ανωτέρας Σχολής Καλών Τεχνών, ο οποίος βρέθηκε τελικά νεκρός κοντά στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον Υμηττό, σε σπήλαιο βάθους 27 μέτρων.
Οι σπηλαιολόγοι βρήκαν δίπλα στο πτώμα  το πορτοφόλι με την ταυτότητά του, τα κλειδιά του και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο  φοιτητής είχε χαθεί στις 3 Μαρτίου από το σπίτι του στη Γλυφάδα, απογοητευμένος για την επαγγελματική του αποκατάσταση,  και από τότε η Αγγελική Νικολούλη μέσω των εκπομπών της είχε αποπειραθεί να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Οι Αρχές αναζητούν ακόμα τις απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα για τις συνθήκες του θανάτου του 26χρονου αριστούχου φοιτητή.  Ερασιτέχνης σπηλαιολόγος ο ίδιος, συχνά απομονωνόταν σε διάφορα σπήλαια της Αττικής προκειμένου να σκεφτεί και να εμπνευστεί.

«Αν κάποτε με χάσατε, να ξέρεις πως θα είμαι στο βουνό του Υμηττού» είχε πει σε καλή του φίλη , συμφοιτήτρια από την Τήνο, όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του, όταν πλέον τα ίχνη του φοιτητή είχαν χαθεί και οι έρευνες για την ανεύρεσή του είχαν ξεκινήσει.

«Το απόγευμα της 3ης Μαρτίου ο Γιώργος με αγκάλιασε και με φίλησε. “Σ’ αγαπώ μάνα, μην το ξεχάσεις ποτέ” μου είπε πριν φύγει και από τότε δεν τον ξαναείδα» τόνισε η μητέρα του Ειρήνη Κοραμπάτου.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν o τραγικός θάνατος του άτυχου Γιώργου αν πρόκειται για ατύχημα ή για βουτιά θανάτου.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...