Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

E-FILES II ( ΤΟ 4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ’



Ακολουθηστε με παρακαλώ…







ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΑ…



Είναι ημέρα Παρασκευη μεσημερι και βρίσκομαι στον υπογειο χώρο της αιθουσας των αρχειων των εφημεριδων της Δημοτικης βιβλιοθηκης της Θεσσαλονίκης όπου προσπαθω εδώ και δυο ωρες να εντοπισω ένα περιστατικο για ένα παλιο πηγαδι καπου στα λαδαδικα , ξεσκονιζωντας παλια αποκοματα κιτρινισμενων εφημεριδων .
Το κεφαλι μου παει να σπασει από την συνεχη εναλαγη των παλιων σελιδων προσπαθωντας να αποφυγω ειδήσεις που δεν με εδιαφερουν καθολου,ξαφνικα, σαν μανιακος χωρίς ιχνος ευγενιας αποχωρο από την βιβλιοθήκη με ένα συντομο ευχαριστώ χωρίς να κοιταξω τον υπευθηνο και βαζωντας βιαστικα το τομο του Ελευθερου του 1920 στην θέση του.
Μπαινω στο ασανσερ και ανεβαινω για την εξοδο,είχα μπαφιαση τωσες ωρες χωρίς τσιγαρο εκεί κατω.
Περνω την ανηφορια για την πλατεια συντριβανιου και καθομαι κοιτοντας το παραξενο συντριβανι που φαινεται σαν να τρυπα τον ουρανο της πόλης μου με τον παραξενο οβελισκο του.
Το τσιγαρο τελειώνει και εγώ με σχεδον στεριτικο συνδρομο αναβω ένα ακόμα και ξαναπαρατηρω το παραξενο κατασκευασμα προσπαθωντας να δωσο μια ρεαλιστικη εξηγηση για αυτό το είδος διακοσμησης που φερει το συντριβανι προσπαθωντας να αγνωησω τους θρυλους που τιλιγονται γυρω από αυτό και την συγκεκριμενη περιοχή…
Ανοιγω το κινητο μου τηλέφωνο και το φωτογραφιζω ακόμα μια φωρα από τις δεκαδες που το εχω φωτογραφισει,λες και περιμενω καποτε να εμφανιστη στην οθονη κάτι που θα δικαιολογη την μανια μου με το συντριβανι.


Γνωριζωντας κάποια στοιχεια για τις ενεργειακες γραμμες του πλανητη μας και την σχετικοτητα που μπορεί να έχει ένας οβελισκος με αυτές και την συνομοσιολογια που έχει χτιστει γυρω από αυτές αρχιζω να κανω όπως κανω παντα τους σχετικους συνιρμους.
ψαχνω ανιχνευτικα ένα γυρω την πλατεια συντριβανιου και προσπαθω να δω αν στεκει κι εδώ η θεωρεια που θελει αυτές τις ειδικες ακιδες να εμπεριεχονται σε μια ενεργειακη γραμη (χαρτμαν η λει).
Για να βοηθησω λιγω σε αυτούς που δεν γνωρίζουν τα περί ενεργειακων γραμμων η ρευματων της Γης αναφέρω κατ αρχας ότι οι ονομασιες για την δυναμη αυτή μπορείτε να την συναντησετε ως (το ρευμα του ερπετου,τελλουρικη δυναμη,πρανα η μανα στην ανατολη ,δυναμη βριλ,στην Αλχημεια ως anima mundi,και πιο συγχρονα Οργονη).
Η βασικη θεωρεια λεει ότι η Γη σαν ζωντανος οργανισμος που είναι διοχετευη την ενεργεια της πανω σε συγκεκριμενες γραμμες ενεργειας που περιβαλουν σαν διχτυ την επιφανεια και όχι μονό του πλανητη.
Μνημεια όπως Μενιρ, ογκολιθοι, οβελισκοι επαιζαν και παιζουν το ρολο του ρυθμιστη αυτης της ενεργειας όπου σκοπο έχουν ειτε να την εκτρεψουν, ειτε να την μειωσουν ,η να την χρησιμοποιοισουν οι δημιουργοι –Μυστες για ιδιο οφελος αλλά και για άλλους σκοπους ώστε να καθοδηγησουν αυτήν την ενεργεια σε συγκεκριμενα μονοπατια .
Παρατηρηστε τα ιερα μερη αρχαιων ιερων παρεμηναν ιερα ακόμα και με την εξαπλωση νεων επομενων ιερατιων ,αυτό γιατι το επιλεγμενο μερος βρισκοταν επανο σε έναν ενεργειακο κομβο (γνώση όπου ήταν γνωστή στην αρχαιοτητα και πιστεψτε με την γνωρίζουν και τα σημερινα ιερατια).
Για αυτόν τον λόγο θα δείτε ναους χριστιανικους η αλλου δογματος επάνω σε αλλά αρχαιοτερα ιερα η ειδικα μερη που ονομαζω εγώ,γιατι η ενεργεια δεν επαψε ουσιαστικά ποτέ να υπάρχει,απλως με την παρεμβαση τεχνικων όπως οι κοσμικες ακιδες οπως τις ονομαζω εγώ ,επιχειρητε από καποιους η εκτροπη της ενεργειας η συνδεσης με τοπους δυναμης.
Ουσιαστικά οι γραμμες LEYS είναι οι γραμμες που συνδεουν τοπους δυναμης στα πλαισια ενός περιπλοκου δικτιου που οριζει κάποια μυστικη (Ιερη γεωγραφια).
Δεν γνωριζω 100% ποιος είναι ο τροπος για να αποφυγης ένα ενεργειακο ρευμα η να το χρησιμοποιησης προς καλό η κακο σκοπο ,κάποιοι όμως που αφησαν πίσω τους τέτοια κατασκευασματα σιγουρα το γνωριζαν.

Ο Θανασης Βεμπος στο εξαιρετο βιβλίο του ,οι πυλες του αλλοκοσμου εκδόσεις Μ.Βερετας αναφερει...
‘’Οι τοποι αυτοί είναι παντα στοιχειωμενοι από την παρουσία του θειου’’.

Πλησιαζω κοντυτερα στο συντριβανι και θυμαμαι ότι αυτό το μερος θα μπορούσε να χαρακτιριστει ένα συνορο…στα χρόνια της σκλαβιας .
Από την οδο Αγιου Δημητριου ως την οδο Μητροπολεως κι από την Αγια Σοφια ως το Συντριβανι ζουσαν οι Έλληνες της περιοδου της τουρκοκρατιας.
Οι ιστορικοι της πόλης ετσι λενε, ότι μέσα σε αυτό το τετραγωνο ζουσε και ανθουσε …όσο την αφηναν οι συγκυριες της εποχης η Ελληνική παροικια.

Η ιστορια λεει ότι το συντριβανι χτιστικε στις 21 Σεπτεμβριου του 1889 επί Αβδουλ χαμιτ του Β του αιμοσταγη…
(Εφημεριδα φαρος της Μακεδονιας)

Οπου και εγκαινιαστικε μεγαλοπρεπος και παραβρεθηκαν οι πολιτικες και στρατιωτικες αρχες κατοχης της πόλης.
Πολλοί επισημοι και πληθος <<εκλεκτου κόσμου της Θεσσαλονίκης>>
Το Συντριβανι τοποθετηθηκε στο κεντρο του Σταυροδρομιου μεταξυ της Εγνατιας οδου και της Εθνικης αμυνης.
Η δικαιολογια κατασκευης του ήταν ότι επρεπε να διακοσμηθη η πολη της θεσσαλονικης ,αλλά τα στοιχεια που εχω στην κατωχι μου μου λενε ότι αυτό το (κοσμημα της εποχης) του όπως το αποκαλουσαν δεν εχερε και της αναλογης περιποιησης …,.
Αφού ουσιαστικά χρησιμοποιουνταν μονό για ποτισμα ζωων και για το πλυσιμο των χαμαληδων και των λουστρων…
Η υδροδοτηση του συντριβανιου γινοταν μονό τις απογευματινες ωρες όπου και γεμιζε για την παραπάνω χρηση.
Ολοι την υπολοιπη ημέρα δεν υπήρχε νερο στο (κοσμημα)…
Και πιστευο ότι αντιθετος αντι να εξωραιση μολυνε θα ελεγα περισσοτερο την περιοχή εκεινη την εποχη ,αφού δεν φημιζοταν για την καθαριοτητα του.

Μια ονομασία που ειχε την εποχη εκεινη η περιοχή του συντριβανιου ήταν Κελεμεριε καπουσου...
(η Πυλη της καλαμαριας !),αλλά και πλατεια ταξιμ (σταυροδρομιου) γιατι ήταν και τερμα και αφετηρια πεντε κυριων δρομων της πόλης την εποχη εκεινη (Λεωφορος Στρατου ,Νοσοκομειων, Ευαγγελιστριας-Πανεπιστιμιου,Εγνατια,και Εθνικης Αμυνης).
Στο σημειο αυτό αναφέρεται ότι συναντιονταν πολλοί κατοικοι της πόλης ,μεταξυ αλλων και οι Εβραιοι όπου εφερναν τα γαιδουρακια να ποτιστουν κουβαλωντας τις ταφοπετρες και αλλά υλικα για τους ταφους του Εβραικου νεκροταφειου.

Λεγεται δε ότι γυρω –γυρω στο πλατυσκαλο του καθονταν Εβραιοι μοιρολογητες (Χουνατζη) περιμενοντας να προσληφθουν από τους συγγενεις των νεκρων για να μοιρολογησουν .

Το νέο εβραικο νεκροταφειο

Θα ήθελα να σημειωσο ότι τα Εβραικα μνηματα όπως αναφέρεται από πολλους <<ιστορικους>> βρισκοταν πανω από την Εγνατια οδο στο υψος που βρισκονται σήμερα τα πανεπιστιμιακα κτιρια και ο θρυλος θελει να φιλοξενουν τοτε περί τις 300 .000 νεκρους Ισραηλιτες την εποχη εκεινη.
(Τα στοιχεια που εχω για των πλυθησμο των Εβραιον το 1492 μιλουν για 25.000 εβραιους της Ισπανιας που εκδιωχθηκαν από τους καθολικους βασιλεις Φερδινανδο και Ισαβελα όπου και μετοικησαν τοτε στην πολη της Θεσσαλονίκης)
.Σιγουρα η περιοχή του συντριβανιου ήταν και για ένα ακομη λόγο η (Πυλη) όπως την ονομαζαν .

Στο βόρειο μερος ήταν ας μου επιτραπη ο όρος πυλη ,για τα Εβραικα νεκροταφεια και στο ανατολικο μερος και κατω φαινεται επειτα από ανασκαφες και τις προσπαθειες καποιον να κανουν μετρο στην πολη ότι καποτε υπηρχαν τα αρχαία Ελληνιστικα νεκροταφεια της Θεσσαλονίκης .
Μια πυλη λοιπών που σε οδηγουσε σε νεκροταφεια ,ένα σταυροδρομη ,ειδικος τόπος για αυτούς που γνωρίζουν τι είναι τα σταυροδρομια…

''Τα σταυροδρομια θεωρουνται δυσοιωνα και επικυνδυνα μερη ,οι αρχαιοι λαοι εχτιζαν τους βομους τους επάνω σε σταυροδρομια ,και αρχαιες ανθρωποθυσιες που αποτελουσαν μερος του τελετουργικου οδηγησαν στην άποψη ότι αυτές οι τοποθεσιες να θεωρουνται ως τοποι εκτελεσης…''

Εκτελεσης ειπα και θυμηθηκα ,ότι απεναντι από το συντριβανι και πίσω ουσιαστικά από το σημερινω κτιριο του ασυλο του παιδιου εντός του πανεπιστιμιακου χωρου του Αριστοτελειου εκεί όπου παλαιοτερα υπήρχε το παλιο γηπεδο του ΠΑΟΚ γινοταν εκτελεσεις κατά την τουρκικη κατωχι της πόλης ,με την μεθοδο του ανασκολοπισμου (παλουκομα).
(Στο σημειο αυτό υπήρχε και παλιο τουρκικο νεκροταφειο το 1915).

Ολος τυχαιος το επιθετο του περιβοητου Δρακουλα ηταν και παλουκωτης οπου παλουκωνε τους τουρκους με αυτόν τον βασανιστικο τροπο ο ρουμανος ηγετης βλαντ τσεπες.
Την μεθοδο αυτή την Υιοθετησαν και οι ιδιοι οι τουρκοι σαν μορφη βασανισμου και θανατου,αλλωστε μιλαμε και για την περιοδο κατωχις των Ελληνων από τους Οθωμανους.
Εδώ θα ηθελα να κανω μια μικρη αναφωρα σε ένα ποιημα (καταρα)το οποιο ονομαζετε the Giaoyr(ο Γκιαουρης-απιστος,ονομασια που δινανε οι τουρκοι στους Ελληνες σκλαβωμενους) .

(Ο Τουρκος καταριεται καποιον Ελληνα)…

‘’ Στην γη Βαμπιρας να γινεις ,το πτωμα σου να σηκωθει από τον ταφο,και σαν φαντασμα να στοιχειωνει την πατριδα σου ,και να πιεις το αιμα ολης της ρατσας σου,και εκει τα μεσανυχτα να ξεραινεις το ρυακι της ζωης από την κορη σου,τη γυναικα σου,και οι συγγενεις σου να γινουν ολοι η τροφη σου,για να ταιζεις το νεκροζωντανο πτωμα σου ,και τα θυματα σου να μην τελειωνουν ,να σε μαθουν ως δαιμονα και πατερα τους ,κι όπως καταριεμαι εσενα καταριεμαι κι αυτους να μαραθουν τα λουλουδια στον κηπο σου ,να κλαις μεσα στα βρυα και τις λειχηνες,να κρεμεσαι σαν βδελλα κ.α’’

*Το παραπανω ποιημα είναι πληρης αντιγραφη από αποσπασμα του βιβλιου Vampires (βρυκολακες)των Εκδοσεων Αρχετυπο στο κεφαλαιο του Παντελη Γιαννουλακη Ένα ταξιδη στον κοσμο των σκιων ,οπου ο Συγγραφεας αντιγραφει από τον Λορδο Μπαιρον 1813 στο ομωνυμο Τhe Giaroyr.

Τα σταυροδρομια λοιπον είναι τόπος του αλλοκοσμου , φαντασματα, βρυκολακες ,και οντοτητες που θελουν να περασουν μέσω μιας (πυλης) στον κόσμο μας χρησιμοποιουν τα σταυροδρομια.
Για θυμηθειτε λίγο των θρυλο οσοι των γνωρίζετε ότι για να συνατησεις των διαβολο και να κανείς συμβολαιο με ανταλαγμα την ψυχη σου ,επιλεγεις ένα σταυροδρομι…
Ένα σταυροδρομη λοιπον,μια πυλη ,ένα συνορο,ένα συντριβανι,ένας οβελισμος αστικη σημαδουρα που μας δειχνη κάτι που εμεις σήμερα δεν βλεπουμε,ισως ενεργειακες γραμμες-ρευματα,και …ισως υπογειες στοες ,αφού το σημειο ενδεικνητε και για τον επάνω μα και τον κατω…κόσμο.
Την ιδια χρόνια που εγκαινιαστικε το περιφημο κοσμημα-συντριβανι με τον οβελισκο συμπτωματικα δεινεται διαταγη να γκρεμιστουν και όλα τα ανατολικα τειχη της πόλης από τον Λευκο πυργο μεχρι την οδο αγιου Δημητριου και γίνεται η οδος Μπουλεβαρ-χαμιδιε (Εθνικης αμυνης )σήμερα.

Κάτι που κανει την ερευνα λίγο πιο δυσκολη ,αφού τα σοζωμενα κομματια του ανατολικου τειχους κρυβουν πολλά μυστικα.
Για μένα τιποτα δεν είναι τυχαιο ,η ημερομηνια εγκαινιων του Συντριβανιου ήταν 21 Σεπτεμβριου του 1889,ισως σε ερευνα της ιδιας ημερομηνιας στο παρελθον …η σε επαναληψη στο μελλον συναντησουμε την συνδεση η την ενεργοποιηση του τοπου αυτού από ένα συμβαν που θα κανει πολλους να θυμηθουνε…

-21 του Σεπτεμβρη…μια σταγονα ιστορια!
• 21 Σεπτεμβριου 1915 –‘’Αγγλογαλλικα στρατευματα 70.000 περιπου ανδρων αποβιβαζονται στην Θεσσαλονικη,Ελληνική διαμαρτυρια.
• 21 Σεπτεμβριου 1916-‘’Ο Βενιζελος στη Θεσσαλονικη,η χώρα σε εθνικο διχασμο με δυο αντιπαλα κράτη.
• 21 Σεπτεμβριου …καπου στο μελλον !

Περνω ,ξανά την ανηφωρα και ανεβαινο για το σπιτη μου,περνωντας από το Αριστοτελειο πανεπιστημιο που καποιοι φωνταμεταλιστες Θεομπαιχτες θελουν να το βαφτιζουν ΑγιοΔημητριο ….
Είμαι ξανά σε διασταυρωση ,σε σταυροδρομη,μπροστα μου τώρα το νεκροταφειο της Ευαγγελιστριας με την Πυλη του να φανταζη στα ματια μου.
Στο πανω μερος της κεντρικης εισοδου αριστερα και δεξια στις τσιμεντενιες κολονες που την στηριζουν υπαρχουν τα συμβολικα αρχικα Α και Ω που συμβολιζουν το συνολο την αρχη και το τελος ,μερικες φωρες το συνανταμαι σε απεικονισεις την ημέρα με τον αετο και την νυχτα με την κουκουβαγια,στην χριστιανικη θρησκεια το συνανταμαι κυριως με το συμβολο του σταυρο η το Χ-Ρ.
Μια ρηση που χρησιμοποιηται συχνα και κολαει με το Α και το Ω είναι από χωμα γεννηθηκαμε και στο χωμα θα καταληξουμε ,κάτι που ποτέ δε με βρηκε συμφωνο (αλλοι οι χωματινοι και αλλοι οι ανθρωποι…) κατά την άποψη μου.


Μονολογωντας τις παραπάνω φρασεις βλεπω ότι εφτασα στον προορισμο μου , ανεβαινω στο σπιτη νιωθοντας μια παραξενη κουραση,αλλά δεν την αφηνω να με λυγισει ,κατευθηνομαι στην βιβλιοθήκη μου και ξαχνω να βρω το βιβλίο που ισως θα μου λυσει καποιες αποριες σχετικά με το περιφημο συντριβανι.
Αριστερα στο πρώτο ραφι ,το βλεπω (Λεξικο Συμβολων)του Τζ.Κουπερ,το ανοιγω και ξαχνω κάτι σχετικο .
Στην Σελίδα 358 κανω μια αρχη…

‘’Οβελισκος.Φαλλικος ,αρσενικη γενετησια δυναμη, γονιμοτητα, αναγεννηση, (σταθεροποιητικη δυναμη) .
Είναι επισις ένας axis mundi (αξονας κόσμου) και δεντρο της ζωης,ένα τελετουργικο κοσμικο κεντρο,ένα <<δαχτυλο του ηλιου>>.
Στην Αιγυπτο υποδηλωνει τον ΡΑ ,η ακτινα του ηλιου,ηλιακη γενεσιουργος δυναμη.’’

Τα πραγματα αρχιζουν να ξεκαθαριζουν στο μυαλο μου …αρχιζω και θυμαμαι.
Ο Οβελισκος είναι μια στηλη ,ένας αξονας του κόσμου ,αληθεια είναι ένας αξονας αλλά πιου κόσμου ;
Tο μερος όπου είναι στημενο το συντριβανι είναι θα ελεγε κανείς κάτι που χωριζει η σημειωνη το ορια του κόσμου η μιας ειδικης περιοχης,ένα…συνορο του πανω αλλά και ισως του κατω κόσμου.
Ο κατακορυφος αξονας είναι όπως προανεφερα αυτός που κραταει σε αποσταση αλλά και συνδεει τον ουρανο με την Γη,είναι κάτι που τους χωριζει αλλά και τους ενωνη,ένα τελετουργικο κοσμικο δεντρο,ναι δεντρο το οποίο συναντησα πιο πανω ψαχνωντας στην λέξη Οβελισκος μέσα από το εγχειριδιο-λεξικο των συμβολων.
Η στηλη και το δεντρο συνδεονται στενα οσον αφορα τον συμβολισμο τους ,και συχνα η στηλη αντιπροσωπευει την σταθεροτητα η την ιδεα να στεκεται κάποιος ακλονητος,η στηλη ανυψωνη το ουρανιο η σεβασμιο πανω από το συνιθισμενο το θεικο από το ανθρωπινο,είναι λοιπών μια πυλη;
Οι Έλληνες και οι ρωμαιοι πιστευαν ότι προκειται για ένα συμβολο του ΔΙΑ-JUPITER .


Προσπαθω να θυμηθω την εικόνα και την γυρω περιοχή ,ναι προκειται για ειδικο μερος και τοπο δυναμης .
Ξανανοιγω το λεξικο …

Σταυροδρομι.’’Εκλογη ,αλλά επισης η ένωση των αντιθετων ,τόπος συναντησης χρονου και χωρου,ένας μαγικος αλλά και επικυνδινος τόπος ,όπου συναντωνται μαγισες και δαιμονες.
Η ταφη των αυτοχειρων,των βρυκολακων και των κακοποιων σε σταυροδρομια εξασφαλιζε το μπερδεμα των δρομων τους και τους εμποδιζε να επιστρεψουν για να βασανισουν τους ζωντανους.
Ήταν αφιερωμενα στην Εκατη ,και σκυλια θυσιαζονταν προς τιμην της στα σταυροδρομια.Σχετιζεται και με τον Ιανο…’’
Η ωρα ειχε περασει και η ενταση με εκαναν να πεσω στις αγκαλιες του Μορφεα(κοιμηθω) γιατι επρεπε την επόμενη μερα να ξαναεπισκευτω το μερος και να κρατησω σημειωσεις.
Κοιμηθηκα βαρια και ανησυχα ,αλλά καποτε κοιμηθηκα ,ειχε ξημερωση για τα καλα ,η συζυγος μου εκανε καφέ,καθησαμε…
-Ξέρεις το πρωι που μπηκα στο δωματιο και σε ειδα να κοιμασε κάτι με τραβηξε και σε εβγαλα μια φωτογραφια με το κινητο.
Δεν εδωσα σημασια ,ειπα α καλα και κάποια στιγμη εφυγα από το σπιτη.

Ητανε μα ομορφη μερα …

Κατεβαινωντας την περιοχή που βρίσκεται σήμερα το Τουρκικο προξενειο όπου ξευδεπιγραφα αναφερει ότι υπάρχει το σπιτη του Κεμαλ-Ατατουρκ στο υψος της πλαινης πορτας υπάρχει και επιγραφη που δηλωνει ότι εδώ γεννηθηκε ‘’ο αναμορφωτης της Τουρκιας και ο δημιουργος της Βαλκανικης φιλιας ,Κεμαλ Ατατουρκ’’η οποία παντα με κανει και γελαω,συνεχισα την πορεια μου γελωντας και μονολογωντας ’’αναμορφωτης…’’

Το σπιτη του ''Αναμορφωτη'


Περνω την Αγιου Δημητριου και κατευθυνομαι αριστερα στο τελευταιο στενο πριν το Νοσοκομειο Κεντρικο νυν Γεννηματας,και μπενω στην οδο Χατζηανδρεου και μετα περνω την κατηφωρα ώστε να περασω από την Εσωτερικη πλευρα των νοητων τοιχων της παλιας πόλης ελπιζωντας να συναντησω κάποιο στοιχειο για τις περιφημες στοες ,η κάτι που θα με κανει να συνδιασω το μερος της περιοχης του Συντριβανιου με κάποιο άλλο ειδικο στοιχειο.
Στο ανταμομα της οδου Μελενικου όπου συναντο κάποια ερειπια τειχων αποφασιζω να την διαβω ,κατεβαινοντας εχωντας το παρκο στο αριστερο μου χερι σαν φυσικο εμποδιο με τα κτιρια του Αριστοτελειου απεναντι,παρατειρω ότι εντός του παρκου μαζί με κοματια τοιχοποιιας της παλιας θεσσαλονικης υπαρχουν σε μερικα σημεια του παρκου μαρμαρα και κιονες ειτε ρωμαικη ειτε ελληνιστικοι που δεν συμαζευτηκαν από την αρχαιολογικη υπηρεσια της πόλης μας γιατι ισως να θεωρηθηκαν πολλοί κοινοτυπα .
Κάτι με τραβα και αποφασιζω να πατησω το στρωμενο γκαζον ώστε να ελθω πιο κοντά σε αυτά τα αρχαία ερειπια που παλευουν να φανουν μέσα από τα κομματια-υπολειματα του τειχους της πόλης.
Ενώ περπατω και θαυμαζω την ανευθηνοτητα των υπευθηνων του πολιτισμου μας και μονολογω ότι είναι πολλυ ευκολο να πάρει(κλεψει)κάποιος περαστικος κάποια ενδιαφερων κομματια,σηκωνο το κεφαλι για να αγναντευσω το συντριβανι που αρχιζει να φαινεται …

30 με 40 μετρα πρωτου η περπλανιση μου με οδηγηση στον κεντρικο δρομο της Εγνατιας οδου και γυρω στα 70 από το συντριβανι,τα ποδια μου αρχισαν να υποχωρουν στο βρεγμενο γρασιδη του παρκου.
Υποχωρησαν οσω μια πιθαμι και φανερωσαν ένα μεγάλο κομματι λευκου αρχαιου μαρμαρου.


Η περιεργεια μου δεν μου εδωσε δευτερη ευκαιρια και με το ποδι μου εσπρωξα λίγο παραπάνω το γρασιδη οσπου το κομματι του μαρμαρου μου φανερωσε μια Επιτιμβια πλακα με ένα ενδιαφερων χαρακτικο που πρέπει να ήταν συμβολικο.
Αφού την καθαρισα όσο μπορουσα είχα μπροστα μου μια στηλη που φανερωνε όλα η το μεγαλυτερο μερος από τα σχεδια της .
Στο επάνω μερος ένα μεγάλο τριγωνο με την κορυφη προς τα επάνω εσωκλειε στο εσωτερικο του ένα Μεγάλο ματι.
Επειτα από κατω 3 οριζοντιες γραμμες.
Επιαναν ολο το πλατος της στηλης ,αλλά το πιο σπουδαιο κατά την γνωμη μου ήταν οι δυο παλαμες .
Στραμενες προς τα επάνω,οι οποιες βρισκοταν σχεδον στο κεντρο της στηλης και επιαναν ένα πολλυ μεγάλο μερος της.
Φωτογραφησα την στηλη με το κινητο μου γιατι την φωτογραφικη μου μηχανη από αμελεια την είχα ξεχασει στο σπιτη.
Τολμω να πω είχα χαρη με το συμβαν .
Η αμελεια των Αρχαιολογων μου ειχε χαριση μια ομορφη στιγμη που ισως να μου εδινε και ένα ακόμα στοιχειο για την Ιδιαιτεροτητα της περιοχης.
Ξανακοιταξα την περιοχή ,και τον κόσμο που Πηγαινοερχοταν στο πεζοδρομιο διπλα μου να περπατα με μια υπνωτισμενη απαθεια.
Να σκεφτητε ότι λιγα μετρα πιο κατω είναι η εταιρεια υδρευσης της Θεσσαλονίκης και το πληθος που πηγαινοερχοτανε δεν ήταν αμελητεο.
Αλλά κανείς δεν ειχε την περιεργεια,γιατι από ενδιαφερων αστα,να δει αυτό που εβγαλα τι είναι.

Περί της απαθειας και του μυστηριοδη υπνοτισμενου πολιτη εχω αναφερθη στο πρώτο μου βιβλίο (E-FILES))και εκφραζω την θεωρια μου για τους αμοιρους κατευθυνομενους ανθρώπους .
Σκουπισα τα ποδια μου και εκατσα σε ένα παγκακι για να δω την φωτογραφια που είχα τραβηξη .
Αφού βρηκα το μενου με το φακελο των φωτογραφιων στο κινητο ανοιξα τιςφωτογραφιες.
Υπηραν 2 αρχεια ,το πρώτο πρέπει να είναι σκεφτηκα η φωτογραφια της Αθηνας της Γυναικας μου που με φωτογραφησε κατά την διάρκεια του υπνου μου και το άλλο η στηλη με τα σύμβολα.

Ανοιξα την πρώτη φωτογραφια…


Με την πρώτη ματια ,εκτός του ότι δεν έχει καλη αναλυση δεν δειχνει τιποτα περισσοτερο από έναν φουκαρα που κοιματε .
Υστερα όμως από ένα ξανακυταγμα παρατηρησα ότι στο κρεβατι που κοιμομουν είχα και παρεα.
Προφανος ουτε η γυναικα μου αντεληφθη τιποτε ,αλλά εγώ ως υποψιασμενος παρατηρω δυο αλλομορφες ασχημες μικρες φατσες που με συντροφευουν.


Αγαπητοί μου φίλοι και φιλες πολλοί μπορεί να το αμφησβητησετε αλλά στην φωτογραφια αυτή φαινονται καθαρα ,δυο οντα του αλλοκοσμου που εγώ τα ονομαζω ενεργειακα η αλλιως ‘’Ψυχικα βαμπιρ’’…
Στην φωτογραφια φαινονται μονό τα κεφαλια τους ,αλλά πιστεύω ότι η μορφή τους θυμηζι τα ενοχλητικα οντα του δωδεκαημερου τον χριστουγεννων λες και είναι βγαλμενα από την ταινία ‘’Γκρεμιλς’’.
Δεν εχω υποστη κανενος ειδους ταραχη ,μην νομιζετε ότι είμαι ο μονος που εδεχθη τέτοιου ειδους επιθεση,για σκεφτητε ποσες φωρες σας ‘’πλακωσε η σκια’’η ποσες έχετε υπερμετρα ανησυχο υπνο και ξυπνατε ιδρομενοι και ταλαιπορημενοι…λες και κάποιος σας ρουφηξε την ενεργεια σας ,θα δείτε ότι μέσα σας κάτι σας λεει ότι ο αιθεροβαμων συγγραφεας του παρωντος βιβλίου ,ισως και να έχει…δικιο.
Οι μορφες που έχουν αυτές οι οντοτητες δεν έχουν συγκεκριμενοποιηθη ακόμα,κι αυτό γιατι μπορεί να γινομαστε ενεργειακος μεζες από πολλους αορατους ,αλλά που και που ορατους κατοικους ενός αλλοκοσμου,που ζει και διεκδικη ,και τρεφεται γυρω μας.
Στο πρώτο μου βιβλίο κανω καποιες αναφωρες για τέτοιου οντα αλλά πρωτου συνεχισω να σας πρωτινο να διαβασετε κάποιο σχετικο κεφαλαιο στο βιβλίο του Παντελη του Γιαννουλακη από τις εκδόσεις Αρχετυπο.
Ομιλω για το βιβλίο’’Κουφια γη’’και το κεφαλαιο που σας προτινο είναι αυτό με την ονομασία...

’’Φωνες μες το κεφαλι μου’’...

Εκεί ισως βρητε μια σχετικοτητα με την παραπάνω αναφορά μου.
Τώρα για αυτούς που θελουν αμεσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου καποιες αναφωρες και γνωσεις σχετικά με τα φαινομενα όπως αυτό της φωτογραφιας,θα προσπαθησω να σας ικανοποιησω…
Σαν αρχη ήθελα να πω σε καποιους που τώρα ισως σχολιαζουν αρνητικα αυτό το βιβλίο ότι θα επρεπε να γνωρίζουν ότι ο πολιτισμος μπορεί να ακολουθησε το μονοπατι που ακολουθησε ,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το μοναδικο.Και κατ επεκταση ,αυτό δεν σημαίνει ότι καποτε η πραγματικοτητα ήταν αυτή που είναι σήμερα.
Οι ιστοριες,οι θρησκειες,οι μυθολογιες και οι λαογραφιες ολου του κόσμου μιλουν για αγνωστους κοσμους ,μέσα σε άλλους χωροχρονους,σε αλλά συμπαντα σε άλλες διαστάσεις ισως,αλλά που επικοινωνον μέσω ιδικων διωδων με των δικο μας.
Όπως για πολλους που δεν γνωρίζουν ,ότι όπως’’αυτοί’’έχουν τρόπους να έρθουν στο κόσμο μας εχουμε και εμεις τρόπους συναντησης με τον αλλοκοσμο.

(Η φραση αλλοκοσμος μου φερνει στο νου τον διαλογο που συχνα κάνουμε όταν κάποιος αποθνησκη,λεμε αυτός πηγε στον αλλον-κόσμο!)

Τέτοιου ειδους τροποι επαφης με το αγνωστο δεν ήταν κάποια αν όχι όλα από τα μυστηρια της αρχαιοτητας,η τέτοια διότι προκειται για κακεκτυπες αντιγραφες του τοτε, σήμερα δε χρησιμοποιουνται από τις θρησκειες και τα δογματα,για να έρθουν σε επαφή με το αγνωστο,με το θειο , και με το μυστικο…
Γιατι εγώ ισως φανταζω λίγο τρελουτσικος με αυτά που λεω και γραφω ,και εσεις δεν αισθαναιστε λιγω τρελουτσικοι ,όταν στις θρησκειες όπου και αν ανηκετε ακουτε ,και πιστευετε για οντοτητες αγγελικες ,και δαιμονες ,και κατω κόσμο,και κολαση και παραδεισω,για εμφανισεις αγιων που θεραπευουν τους’’πιστους-μυημενους’’και για δαιμονες και σκοτεινα πλασματα που ταλαιπορουν καλους και αγιους ανθρώπους.
Γιατι ισως τρομαζουν κάποιους τα γραφωμενα μου Π.Χ όταν αναφέρω για Ζομπι και απεθαντους και βρυκολακες και αλλά πολλά ,αλλά κανείς δεν σκεφτηκε ότι όταν ψαλουμε το Συμβολο της πιστεως κοινος το ‘’πιστεύω εις ένα θεο ….ποιητη ορατον ται και παντον αορατον….και προσδοκο ανασταση νεκρων κ.λπ’’,ουσιαστικά ευχομαστε να δουμε των αλλοκοσμο και της μορφες του οι οποιες δεν εμπεριέχουν μονό κακο αλλά και καλο…;
Αυτά τα λιγα σαν αρχη στην σκεψη μου ,και σαν δικαιολογια για αυτό που κανω,δηλαδή την ερευνα πανω στο αγνωστο,που σε κάποιους καιρους ήταν τελειως φυσιολογικο να γίνεται αφού το παραφυσικό σε άλλες εποχες ήταν φυσικο…
Αναφωρες για γεγονοτα και ενοχλησεις ανθρωπον από οντοτητες κατά την διάρκεια του υπνου μας υπαρχουν εκατονταδες.
Στα βυζαντινα χρόνια και ιδιαιτερα τον 10ο αιωνα αναφέρεται συχνα ο ‘’βραχνας’’το οποίο πολλοί παρομοιαζαν η συνεδαιαν με τον ‘’εφιαλτη’’ και κάποιοι μιλουσαν για τον δαιμονα ‘’Βαβουτσικαριο’’

Στην Σκανδιναβια υπηρχαν τα ‘’Τρολλ’’κάτι σαν τον Ελληνικο ‘’δρακο η μπαμπουλα’’ και αλλά κακοποια πλασματα.Σιγουρα όπως προανεφερα θα έχετε ακουση να λενε ‘’των πλακωσε ο ισκιος του(δηλαδή η σκια του).
Επειδή για αγνωστο λόγο το φαινομενο του ερχουμου της σκιας πιστεύω ότι πληθωρα ανθρωπον που διαβαζουν αυτές τις γραμμες θα το έχουν ζηση αλλα εγω θα ηθελα να σας θυμησω...

‘’Ξαπλωνεις το βραδυ να κοιμηθης και από την αρχη νιοθεις πως κάτι δεν παει καλα ,κάτι αορατο παραμονευει , και το μυαλο σου σου λεει πως προκειται για κάποιο αρχετυπο κακο.
Το λιγοστο φως που αντιφεγγιζη στο δωματιο που κοιμασε δεν είναι αρκετο για να σβηση αυτό που βλεπεις να ερχεται.

Η σκια…

Αυτό το μαυρο πεπλο που αταραχο πεφτη σιγα σιγα πανω στο ταβανι του υπνοδωματειου σου ,βλεπεις να μεγαλωνει και να πιανει ολο τον χώρο πανω από σενα…
Το νιωθεις αλλά μια σταλα ρεαλιστη που κρυβεται μέσα σου σου λεει ότι όλα αυτά είναι δημιουργηματα της φαντασιας σου,ωσπου…
Καταλαβαινεις ότι μαζί με την οπτικη παραισθηση της σκιας στο χώρο σου,ανακαλυπτης ότι δεν μπορεις να κουνησεις τα χέρια σου…
Προσπαθεις και σφιγγης τις γροθιες σου,αλλά εισαι ανικανος να αντιδρασης…
Κάποιοι προσπαθουν να πεισουν των εαυτο τους ότι αν καταφερουν να κανουν το σημειο του σταυρο,το κακο θα φυγει…
Νιωθεις το πλακομα της ψυχης σου ,λες και θελει καπιος να σε λιωσει,νιωθης τα σεντονια να πιεζονται…
Τοτε αρχιζης να προσευχεσαι,ότι προσευχη ξέρεις ,το ένα χερι ελευθερονεται και κατωρθωνης να δημιουργησεις το συμβολο του σταυρο (αρχαιο συμβολο και ισχυρο)επάνω από το κορμι σου.
Χωρίς να υποχωρηση αμεσως η σκια σε εγκαταληπη,και κρυος ιδρωτας λουζη το κεφαλι σου.
Ο μηχανισμος αμυνας που εχουμε ολοι μέσα μας σε ιδοποιη ότι η σκια ξαναρχεται…,μετα από μια πιο συντομη επαναληπτικη μαχη με το μαυρο πεπλο ,σε περνη κουρασμενο ο υπνος…

Αγαπητε μου αναγνωστη,μόλις βιωσες το μαρτυριο της σκιας…


Αλλα ας επανελθω στο θεμα του Συντριβανιου παρολο που το ταξιδη στοιχειοθετοντας αλλα φαινομενα είναι ωραιο…
Μετα από την εκπληξη της παραξενης φωτογραφιας και το μυστικο που ισως κρυβη το Συντριβανι της πολης μου να γυροφερνουν το μυαλο μου κατευθηνθηκα νοτιοτερα ,αποφασισμενος να βρω την συνδεση του παραδοξου στα ορια της πολης…
Καποιες θεωρειες θελουν να υπαρχει συνδεση τοπον εσκεμενα ,ώστε να νομιζη καποιος ότι δεν είναι τυχαιο να επιλεγονται πορειες δρομων που βριθουν συμβολισμους και δειχνουν μυστικα μονοπατια που δενουν συνομοσιολογικα με καποια σεναρια που θελουν μυστικες αδελφωτητες να κατεχουν τα σχεδια μυστικων διαδρομων που καποιοι γνωριζουν και καποιοι νομιζουν ότι γνωριζουν…
Τα ανατολικα τειχη της θεσσαλονικης θεωρουνται μερη που κρυβουν καποια από τα μυστικα που αναφερω παραπανω .

Ο πυργος του Τριγωνιου , η μονη βλαταδων ,οι κηποι του πασα ,η περιοχη του Συντριβανιου,ο λευκος Πυργος είναι ισως η αιτια που ,ανθρωποι σαν και μενα ασχολουνται με αυτά τα σεναρια .
Σεναρια ισως επιστημονικης φαντασιας για πολλους αλλα οι συμπτωσεις είναι θα ελεγε κανεις σατανικες,ώστε να κανουν ένα ανυσηχο μυαλο να θελει να βρη αν υπαρχει συνδεσμολογια, αλλα ας παρουμε τα πραγματα από καποια αρχη .
Η θεσσαλονικη είναι ενας τοπος που το παρον με το παρελθων και το μελλον αυτης της πολης μπλεκεται σαν κουβαρι που το νημα του αγγιζει τα περισοτερα κοσμοιστορικα γεγονοτα της γηραιας ηπειρου και όχι μονο.
Στην Θαλασσα που περιτριγυριζει αυτην την ομορφη και συναμα καταραμενη πολη ,και θα αναφερω παρακατω για να ετοιολογισω την λεξη καταραμενη, επλευσαν ανθρωποι από το πιο συνθετο μωσαικο.

Βενετσιανοι,Εβραιοι,Αραβες,Οθωμανοι,ΒορειοΕυρωπαιοι και βαλκανιοι ,ταταροι και Μογγολοι ,Περσες και φυλα από την Ανατολη ,Σαρακηνοι και Ισπανοι ,Κινεζοι και Φραγκοι.
Ένα μωσαικο εθνοθρησκευτικο με ένα ματσο κουλτουρες με ότι αυτό συνεπαγεται .
Συγκρουσεις ,επιδρομες ,θρησκευτικα μανιφεστα ,πολιτικες ιντριγκες,επαναστασεις ,διχασμοι,και εγκυμονουντα κινηματα ,όλα δηλωσανε παρων στην πολη αυτή και πολλα από αυτά ξαναδεινουν το παρων τους.
Καποιοι βορειοι γειτονες που θελανε διεξοδο στο γαλανο του αιγαιου ,βαφτιζαν και βαφτιζουν την πολη σαν δικη τους χτιζοντας αμετρητα σεναρια συνομοσιας και παραχαρασωντας την ιστορια αυτου του τοπου.
Αλλοι ηθελημενα και απροκαλυπτα την στοχοποιουν απλα σαν το ιδανικο τοπο για πατριδα τους γιατι καποτε ετειχε να φυλοξενοι καποια εθνικη τους μειωνοτητα .
Οι ποιο εμφανταστοι βλεπουν καποια σχεση με γεωδετικα πλεγματα ,και ενεργειακες γραμμες της Γης που κανουν το τοπο αυτό να δικαιολογη όλα τα σεναρια και να δημιουργη ενεργειες.
Ισως αυτό να είναι ο κατευθηντηριος μοχλος δεκαδων μυστικων εταιριων και αδελφωτητων που βρισκονται με η χωρις την καλυψη οργανισμον η συλλογων και πολιτιστικων κεντρων η αλλων κεκρυμενων αποστολων.
Τουτη η γη στα εγκατα της ισως κρυβη αρχαια μυστικα καλα φυλαγμενα μεσα στα σπλαχνα της Μακεδονικης γης .

Η Θεσσαλονικη όπως αναφερω στην συντομη αναδρομη της ιστοριας της στις πρωτες σελιδες του παρωντος βιβλιου ,αποτελεσε εκτος από στοχο και αντικειμενο ερευνας για την πολυπολιτισμικοτητα και την δυναμικη που ειχε εχει και θα εχει ανα τους αιωνες σημειο τριβης και δρασης ,και οπου υπαρχει δραση υπαρχει και αντιδραση.
Στην περιπτωση που τοσες πολλες ενεργειες διοχετευονται σε μια περιοχη εχουμε το φαινομενο της υπερσυσορευσης αρνητικων και θετικων στοιχειων με αποτελεσμα εδώ τα αποτελεσματα αυτης της κοντρας να δημιουργουν αλυσιδωτες αντιδρασεις που με την μορφη παλιριακου κυματος να επηρεαζουν ένα τεραστιο κομματι αυτου του πλανητη .
Ο πληθυσμος που πηγαινοερχεται σε αυτην την πολη κουβαλωντας ο καθεις τον μικροκοσμο του κανει και εκανε τα χωματα της να φωρτιστουν τοσο ώστε να γινονται θα ελεγε κανεις παγκοσμια για να μην πω συμπαντικα.
Τωρα αν υποθετικα πουμε ότι εχουμε ένα συμπαν διπολικο αρνητικο-θετικο ,καλο-κακο,ασπρο-μαυρο όπως θελετε πειτε το ,φυσιολογικα η θεσσαλονικη μπαινει στις πρωτες θεσεις οπου γινονται οι τριβες αυτης της συμπαντικης πολικοτητας ,και αν θεωρητικα βαλουμε και το θεικο παραγωντα οποια η οποιες μορφες και να εχει φυσιολογικα και αυτό εδώ θα κοντραρετε.
Δηλαδη καταληγωντας αυτή η πολη εχει αεναο πολεμο και ειρηνη,θανατο και ζωη,δημιουργια και αποσυνθεση ,γνωση και αντιγνωση,αληθεια και ψεμα,θρησκεια και αθρησκεια,πληροφωρηση και παραπληροφωρηση η αντιπληρωφορηση.

Για φανταστιτε λιγω διαβαζωντας αυτές τις γραμμες νιωθετε η αρχιζετε να νιωθετε κατι παραξενο να συμβαινει εσεις που την κατοικοιτε και αναλογιστητε το βαρος της ευθηνης των επιλογων που εχετε να κανετε;
Ο Πυθαγορας αυτος ο μεγαλος Ελληνας Φιλοσοφος και Μαθηματικος τονιζε μεσα από τις διδαχες και αυτά που μας εχει κληρωνομησει ότι τα παντα είναι ενεργειες ,υποστιριζε δε ότι με μαθηματικι ακριβεια η κάθε μας πραξη μπορει να επηρεαζει τον οποιοδηποτε η το οποιοδηποτε που κινητε εντος του ιδιου συμπανικου οργανισμου.
Ισως φαινεται λιγο αστειο το πώς εγω π.χ μπορω να επηρεασω καποιον στην Κινα ,αλλα αν σκεφτητε λιγο με ποιο ανοικτο μυαλο μετα από περισυλογη θα δειτε ότι ισως μπορω ,το ιδιο και εσεις…
Αν δε πιστεψουμε ότι οι σκεψεις μας μπορουν κατά πολλους να δημιουργησουν σκεπτομορφες η δυνατοτες επηρεασμου αλλων μεγαλονουν στο πολλαπλασιο.
Σε όλα αυτά τα παραπανω προσθεστε την χρησιμοποιηση ενεργειακων καναλιων που σαν ένα διχτυ είναι απλωμενα σε ολη την γη,ομιλω για τα τελλουρικα ρευματα,η ενεργειακα ρευματα,γραμμες λει η χαρτμαν η για καπιους την δυναμη βριλ…η την ελευθερη ενεργεια ,οργονη κ.λ.π. .
Κάθε ηχως ,κάθε ενεργεια ,κάθε σκεψη,κάθε ονειρο,κάθε παλμος μας αγαπητοι φιλοι και φιλες επειρεαζει και επηρεαζεται αυτό είναι ένα από τα βασικα μυστικα του συμπαντος που κεκαλημενα διδασκετε ειτε σε φανερες ειτε σε κρυφες σχολες.

Μετα το παραπανω λογιδριο μου που ισως σας κουρασε αλλα κατ εμε επρεπε να το κανω για να βαλω ένα κρικο στην αλυσιδα της αναζητησης για να μπορεσετε να με παρακολουθησετε κατά την διαρκεια που θα σας γραφω τα αποτελεσματα,τις ερευνες,και τις πληρωφοριες (που θελω εγω να λεω ότι είναι πληροφωριες)μου ,ξαναγυρνω στο αρχικο θεμα που ξεκινησα να γραφω.
Αν κατασκευασουμε μια νοητη γραμμη από την περιοχη του πυργου του τριγωνιου οπου αριστερα του και καταιβαινωντας από την ανω πολη συναντουμε τους περιφημους και παραξενους κηπους του πασσα(δες αναφωρα μου στο πρωτο βιβλιο e-files) και συνεχεισουμε θα συναντησουμε τον οβελισκο (αστικη και ενεργειακη σημαδουρα)της πλατειας συντριβανιου,κατά την συνεχιση της πορειας προς τα κατω ο δρομος συναντα την κωδικη οδο φιλικης εταιρειας οπου βρισκετε και η κεντρικη Τεκτονικη(Μασωνικη στοα)Φιλιππος ,και τελιονουμε με τον περιφημο λευκο πυργο η αλλιως πυργο του αιματος .
Από την νοτιοτερη αυτή πλευρα της πολης ,εως την βορειοτερη οπου και τα βυζαντινα της ορια (πυργος τριγωνιου)αιωρειται η πληροφωρια ότι κατά μηκος αυτης της νοητης γραμμης κατω από αυτην υπαρχει ένα μεγαλο κομματι του δικτυου στοων της πολης,οπου ενας τροπος (πανευκολος)για να τον εντοπισετε και προς τις άλλες πλευρες είναι να επισημανετε επανω σε ένα χαρτη της θεσσαλονικης ολες τις εκκλησιες και τα υπολειματα αρχαιων τοποθεσιων και με ένα χαρακα να ενωσετε τις αποστασεις μεταξυ τους .
Επειτα φτιαξτε ένα καφε και παρτε τον μαζι σας και ξεκινηστε μια βολτα με ερευνητικο ματι ,και θα βρειτε τις αποδειξης που χρειαζεστε για να συνδεσετε το παζλ των πληροφωριων.
Λενε πως αν θελεις να αποκαλυψεις τη διαφθορα,πρεπει να ακολουθησεις το δρομο του χρηματος , αν θελεις παλι να ανακαλυψεις την πορεια λαων και πολιτισμων ,θα πρεπει να ακολουθησεις τα ιχνη που αφησε πισω του ο καθενας ,αληθεια ποιος θα αμφισβητουσε τα αρχαια Ελληνικα ιχνη,ασχετα αν επανω τους χτιστηκαν Θρησκευτικα κεντρα και ναοι προσπαθωντας να οικειοποιηθουν την δυναμη των τοπον ;
Οι Ασσυριολογοι ,οι Αιγυπτιολογοι και γενικα οι Αρχαιολογοι αυτοι δηλαδη που μελετουν τις Αρχαιες κατασκευες αλλα και οι συχρωνοι τους βυζαντινολογοι πιστευαν και πιστευουν ότι σε αρχαιους και μεταγενεστερους ναους υπηρχε ένας χωρος εντος τους που ονομαζοταν τα Αγια των Αγιων η Αβατον .

‘’Οι περισσοτεροι κωδικοι ναοι που σχετιζονται με τα ενεργειακα πλεγματα είναι προσανατολισμενοι προς τα τεσσερα σημεια του οριζοντα οπου εντος τους κρυβετε σε κάθε ακρο του και ένα (Αγιο των Αγιον).
Εδώ αναφερεται από τα στοιχεια που εχω καθοταν ο ιδιος ο βασιλευς του ουρανου και της γης…
(Ενεργεια;)
Οπου κεκαλυμενα βρισκεται κρυμενο από τους βεβηλους! από ένα πεπλο .’’
Παντα κατά την αποψη μου εδώ κωδικοποιειται ένα κοσμικο η ενεργειακο σταυροδρομι οπου ασχετος με το τη χτιστικε μεταγενεστερα επανω του αυτό παρεμεινε ενεργειακα ισχυρο και παραμενη παντα υπο του εκαστοτε ναου,αρα οι ναοι παιζουν τον ρολο της κοσμικης σημαδουρας αυτό είναι γνωστο στους δημιουργους τους ώστε να εποφεληθουν της ενεργειας των παραγομενων παλμων ,ετσι σε αυτους τους χωρους οι προσευχες ,παρενεσεις, οδηγιες,εντολες εις το <<ποιμνιο>>να εχουν μεγαλυτερη δυναμικη η καλυτερα την μεγιστη δυναμικη προοθησης των ενεργιων (προς-ευχων).
Ο Συγγραφεας και ερευνητης Ι.Γιαννοπουλος σε πολλες εξορμησεις του σε αναζητηση απαντησεων σε πολλα σχετικα θεματα θρεθηκε παμπολες φωρες στην εξης διαπιστωση .

Στην περιοχη εντος του Αβατου(ιερου)πολλων εκκλησιων κατω από την Αγια τραπεζα (Αγια των Αγιων) υπηρχε καταπακτη οπου πολλες φωρες οδηγουσε σε υπογειες διαδρομες …
Στο λεξικο αποκρυφων ορων στο λημα <<Αδυτο>>δυνετε η εξης ερμηνεια :

‘’Τα Αγια των Αγιων στους παγανιστικους ναους .Ένα ονομα για το μυστικο και ιερο περιβολο της εσωτερικης αιθουσας ,οπου κανεις βεβηλος δεν μπορει να εισελθει .Αντιστοιχει στο ιερο της Αγιας τραπεζας των χριστιανικων εκκλησιων.’’
Η συσχετιση των παραπανω μας δινουν σαφη εικονα ότι η γνωση προσπαθειτε να παραμεινη κρυφη από τους<βεβηλους>,ναι ο λαος που δεν γνωριζει χαρακτιριζεται βεβηλος και μονον ο μυημενος ιερεας μπορει να εισχωρη(χρησιμοποιει)την αγνωστη αυτή δυναμη.
Η δυναμη αυτή κατά την διαρκεια της λειτουργιας του (τελετουργικου)εντος της εκκλησιας φαινεται να κουμανταρετε με ευστοχο τροπο με την δονηση του ηχου(εντολη)π.χ η λεξη Αμην…
Είναι μια λεξη που ακουγεται πολλες φωρες και κυριοτερα στο τελος της προσευχης(προς-ευχης) .

Η λεξη αυτή είναι για πολλους εβραικη και σημαινει την λεξη ‘’αληθεια’’ ,στην καθομιλουμενη ‘’Αμεν’’ λεγεται ότι σημαινει <<ας γινει..>> κατι σαν το αρχαιο <<Γεννητω>>,εδώ θα ελεγα ότι δινεται ένα ειδος εντολης σε αυτην την αγνωστη δυναμη με την κωδικη λεξη ΑΜΗΝ-ΑΜΕΝ(ας γινει…).

Προσπαθεια αποκωδικοποιησης…

Α =αρχικη δυναμις,αρχη,δηλον φως,Ηλιου φως,εν,ενας.-Σημαινει Στεγαση οικια, Ναος ,
Καλυβα, Αγορα και Συνγκεντρωση Επικοινωνια Πολλων προσωπων
*Στα κρητικα ιερογλυφικα το Α αντεστραμενο Αναπαριστα το αρχαιο Βουκρανο .

Μ=Ορατη φυσις,Γεννηση,υπαρξη Ανθρωπου,Μυηση,Μυστικο.

Η=Δυναμις ενεργειας επι στερεας,Δια διπλης καθοδου Ενεργειας ,Ενωση δυναμεων .

Ν=Νομου ,Νοος,Νερα στην φυσιν,ο Νους να ανοιχθη,Υψηλο Διανοητικο επιπεδο ,
Ασφαλεια , καθαρμο,Δημιουργια,και προσπαθεια Επαφης με το θεικο..

Αρα η λεξη ΑΜΗΝ σημαινει πολλα που καποιοι γνωριζαν και γνωριζουν το πώς να χρησιμοποιουν την εντολη αυτή …
Μεσα σ αυτην την αγαπημενη και παραξενη πολη τα σημαδια αρχισαν να ξεχωριζουν μεσα στο μυαλο μου.
Παρολι την ημιμαθια που ειχε και θα εχει εως το τελος ,ημιμαθεια γιατι η γνωση είναι τεραστια και πολλυ δυσκολο να την αποκτησης και ακομα δυσκολοτερο να την ξεχωρισεις,ημιμαθεια λεγω που αντιστοιχει σε αυτό που ελεγαν οι προγονοι μας <<ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΑΙΝ ΟΙΔΑ>> παρολα ,που αυτοι ειδαν εκαναν και προσφεραν στην ανθρωποτητα ,ισως και για αυτό το λογο δεν ανηκουν στον<<Εκλεκτο λαου του θεου>> όπως αλλοι που δεν προσεφεραν …τιποτε.
Παρακατω θα ηθελα να παραθεσω καποιες τοποθεσιες που υπηρχαν αρχαια ελληνικα ιερα στην Θεσσαλονικη και επανω τους χτιστικαν αφου γκρεμιστικαν με μανια από το νέο ιερατιο που εγκατασταθηκαν αλλα ιερα εκμεταλευομενα την δυναμη και των ενεργειακο,πνευματικο πλουτο της περιοχης της θεσσαλονικης.






Ο χωρος της Μονης Βλαταδων υπηρξε κεντρο ανθελληνικων συνωμοσιων .
Από εκει καλεσαν εγγραφως τους τουρκους να ελθουν στην περιοχη και να την καταλαβουν ,αρκει να μην θιγονταν τα προνομια του μοναχισμου στην πολη αλλα και όταν η πολη πολιορκουνταν από τους τουρκους ,εκδοθηκε από αυτους φιρμανι ,με το οποιο ανακοινωναν ,ότι οποιοι από τους πολιορκειμενους προδιδαν την αμυνα ,θα αποκτουσαν προνομια .
Οι Μοναχοι της μονης βλαταδων εσπευσαν να προδωσουν το συστημα υδροδοτησης της πολης…

Το κινητο τηλεφωνο με καλει και με κανει να χασω των ειρμω των στοιχειων που συλογιζομαι …

Παρακαλω…
Μαλιστα…
Θα μπορουσαμε να βρεθουμε καπου να μιλησουμε ,εχω να σας αναφερω κατι παραξενο που συμβαινει και θα ηθελα την αποψη σας.
Φυσικα ,απαντω και κλεινω ραντεβου με τον αγνωστο αντρα που θελησε και τον ευχαριστω για αυτό να μου εκμηστηρευτει κατι προσωπικο του.
Κλεινω το τηλεφωνο σκεπτομενος ποσες φωρες ανθρωποι της διπλανης πορτας ,καθημερινοι ,απλοι,χωρις να εχουν εντρυφησει διαβαζοντας παραξενα βιβλια μου εμπιστευονται και ζητουν την γνωμη τους για παραξενα πραγματα .
Γυρνω στο σπιτη διακοπτωντας τους συλλογισμους και τις ανασφαλιες που σου δημιουργει ένα ανωνυμο τηλεφωνημα .
Η μερα περασε ,το ραντεβου ηταν κλεισμενο σε ένα δικο μου χωρο που επισκεπτομε συχνα συζητωντας με εν-δια-φερωντες ανθρωπους .
Η κυρια που εχει το καφε αυτό με ενημερωνει ότι το ραντεβου μου ηρθε ,νοριτερα από την προκαθωρισμενη ωρα και βρισκεται στο γωνιακο τραπεζι .
Κατευθηνομαι προς τα εκει και ευγενικα απλωνο το χερι και του λεω …ειστε ο κυριος που με πηρε τηλεφωνο ;
Ναι για σας και συγγνωμη για την ενοχληση ονομαζομαι Κωστας …και ειμαι συνταξιουχως αξιωματικος της αστυνομιας .
Σας πηρα τηλεφωνο γιατι ειχα διαβασει το βιβλιο σας και επειδη υπηρχε το τηλεφωνο σας ,πηρα το θαρρος και..
Καλα κανατε του απαντω ,αλλα πεστε μου περι τινος προκειται.
-Ξερεται δυσκολευομαι να σας αφηγηθω μηπως και..
-μηπως σας περασω για τρελο ,φανταζομαι θα μου πειτε,και συμπληρωνο…ακουστε,ο κάθε ανθρωπος πιστευει ότι αληθινο είναι μονο αυτό που το ντοπιο και ξενο πολιτικοθρησκευτικο κατεστημενο εδώ και παρα πολλα χρονια είναι αυτό το οποιο διδασκομαστε από τα σχολεια και ότι ανακοινωνεται από τις ειδησεις ,παρολα αυτά σας προτρεπω να αναλογιστητε αν πολλοι από ολους αυτους αν ειχαν, εχουν και θα εχουν συμφερων αν υπαρχει κατι άλλο να το κρατησουν κρυφω από τους ανθρωπους ενωω την μαζα για ιδιον ωφελος ,αλλωστε καμια φωρα όπως εχει διαπιστωθει ,ο ανθρωπος και αναφερωμαι στον σημερινο κατευθηνομενο ανθρωπο δεν αντεχει την πολλυ πραγματικοτητα γιατι εχει βαση της κοινωνιας που εχει μεγαλωσει και διδαχθη ,σχηματισει έναν μικροκοσμο που νομιζει ότι είναι διαφωρετικος ενώ είναι ιδιος για ολους τους κατευθηνοιμενους ανθρωπους ,αλλα μην σας κουραζω ,πεστε μου ελευθερα δεν προκειται ουτε να σας χαρακτηρισω ουτε να σας παρω αλλιως ,εχω ξερετε ακουσει πολλα από πολλους ανθρωπους εως τα σημερα και εχω μαθει να ακουω καλα πρωτου βγαλω καποια γρηγορα συμπερασματα.

Αφου λοιπων πιστευω εν μερει τον καθυσηχασα ο καθ όλα αξιοτιμος συνομιλιτης μου αρχισε να μου αφηγηται…
Η ζωη μου ,είναι απλη ,απλη και καθημερινη χωρις πολλες αλλαγες σαν ολους τους συνιθισμενους ανθρωπους μεχρι που διαπιστωσα καποια πραγματα.
-όπως;
Καποια χρονικη στιγμη περσι πηγα ένα ταξιδη στην Αθηνα ,και ενώ βγηκαμε εξω με κατι γνωστους μας αθηναιους για φαγητο ,ενας ανθρωπος στον δρομο με σταματα και μου λεει …
-Νικο τι κανεις καλα εισαι ποτε γυρισες ;
Εγω του λεω ,ευγενικα ,ότι το ονομα μου είναι κωστας και ότι μαλλον προκειται για παρεξηγησει και ότι μαλον με περασε με καποιον αλλων.
Ο ανθρωπος που όπως αναφερει τον ειχε χαιρετισει επεμενε ότι των γνωριζει και ότι συγκεκριμενα πριν 3 ημερες βρισκοταν σε καποια μπυραρια του Μοναχου και τα πεινανε μαζι .
Και ότι ειχε στεναχωρηθη πως κανω πως δεν τον γνωριζω.
Μετα από πολλες προσπαθειες ο συνομιλητης μου αφου προσπαθησε ευγενικα να του πει ότι ουδεποτε πηγε στην Γερμανια και δη στο Μοναχο ,επεμεινε ότι προκειται περι λαθους και συνεχισε μαζι με τους γνωστους του.
Αλλα αγαπητε Γιαννη δεν είναι αυτό το μοναδικο περιστατικο ,μου συνεβησαν και αλλα ,τον ιδιο χρονο συνεβη κατι παρομοιο όταν επερσκεφθει τους Δελφους και καποιος χαρουμενος που τον ξαναβλεπε ενω δεν τον ηξερε (ετσι νομιζε)του δημιουργησε παρομοια κατασταση ,εκτοτε δεκαδες είναι οι φωρες που συχνα μεχρι σημερα με συναντουν ανθρωποι που δεν γνωριζω και μου φαιρωνται σαν να με ξερουν με αλλα ονοματα σε διαφωρετικα μερη σε παραξενες συναντησεις που μου είναι παντελως αγνωστες.
Σημειωτεων ότι ειμαι κατοικος της θεσσαλονικης και πληροφωρηθηκα αλλα και εντοπισα στην περιοχη της Νεαπολεως (συνοικια της πολης) ότι υπαρχει καποιος σωσιας μου ολοιδιος με εμενα ,και βρηκα το τηλεφωνο του και τον πηρα και ζυτησα να βρεθουμε και μου το αρνηθηκε κατηγοριματικα .
Τωρα αφου ακουσες του τι μου συμβαινει τη εχεις να πεις ;

Δεν είναι η πρωτη μου φωρα που ακουω κατι σχετικο πολλες φωρες μαλιστα υπαρχουν σχετικες θεωρησεις για αυτό το (φαινομενο) της θα ελεγα πολυστασιας δηλαδη τιν παραληλης παρουσιας ενός ανθρωπου σε πολλα μερη ειτε ταυτοχτονα ειτε σε άλλες χρονικες στιγμες παρολο που ηταν διαπιστωμενο ότι ο ανθρωπος που του συνεβαιναν τετοια φαινομενα ουδεποτε ειχε επισκευτει ουτε στο παρελθων ,ώστε να εχει θα ελεγα δημιουργηδει μεσα από το υποσεινηδητο του σκεπτομορφες ιδιες με την εικονα του ώστε να του παρουσιαζονται η να νομιζει ότι του παρουσιαζονται.

Θα ηθελα να μην σας απαντησω αμεσως κυριε κωστα ,ώστε να μου δωθει ο χρονος να ενωσω κατι κρικους στην παραξενη αυτή αλυσιδα των στοιχειων που ισως προκειψουν περαν αυτόν που σκεφτομαι τωρα.
Ενταξει μου ειπε και μου εδωσε το τηλεφωνο του αφου μου ξαναεπειβεβαιωσε ότι δεν προκειται για μυθοπλασιες ότι είναι σοβαρος ανθρωπος κ.α.
Φυσικα δεν εβγαλα αμεσα συμπερασματα παρολο που δεν ηξερα πολλα για αυτόν για αυτό και φροντισα να μαθω οσα μπορουσα περισσοτερα,και αφου ένα μεγαλο ποσωστο ικανοποιησε την σταση μου σε τετοια περιστατικα αποφασισα να ασχοληθω ,ώστε να προσπαθησω να δωσω καποια εξηγηση και πιστεψτε με δεν με ενδιεφερε αν η εξηγησει ηταν λογικη η όχι…

ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ALTER EGO ΣΟΥ.


Οι παραδοσεις ανα τον κοσμο και γενικα η παγκοσμια βιβλιογραφια στο φαινομενο αυτό δεινει πολλες ερμηνειες καθως και πολλα ονοματα .
Ονοματα όπως Αντιγραφο-ειδωλο-αστρικο σωμα-σωσιας-διπλος οδοιπορος,Σωμα βητα,λεπτο σωμα , ρευστο σωμα,φαντασμα, κ.α πολλα κανουν το μυαλο μας να ταξιδευει περα από την Ελληνικη ζωνη του λυκοφωτος και να προσπαθει (κακο συνηθειο) να εκλογικευσει τα παντα,χωρις να παραδεχεται ότι η απαντηση του χαρακτιριζεται από την κατεστημενη αποψη και ισως όχι την πραγματικη .
Για τον λογο αυτό θα κινηθω σε πλαισια που εχω μαθει να κινουμε μεταξυ δηλαδη της κατεστημενης αποψης και της αλλοκοσμης διχως να ξεχνω να βαλω και την δικη μου μορφοποιειμενη αποψη ,ικανοποιωντας την μανια μου να κανω πολλα να μην θελουν να αποκαλυφθουν για διαφορους γνωστους και αγνωστους λογους.
Κάθε ανθρωπος εχει ένα ακριβες αντιγραφο αυτό παραδεχονται παραδοσεις και θρησκευτικες πεποιθησεις ανα τον κοσμο,παρολα αυτά το να δει καποιος το αντιγραφω του η να πληροφορειθη ότι τον ειδαν καπου ενώ αυτός δεν ηταν συχνα λογιζεται σαν κακος οιωνος η ακομα και προμυνημα θανατου.
Ισως αυτό οφειλεται στην αντιληψη ότι καποιοι εξηγουν την εμφανιση σου και αλλου σαν αστρικη προβολη της προσψπικοτητας σου κατι που γινεται ενώ κοιμασαι (αστρικη προβολη)η μετα από εκπαιδευσει σε αυτό που ονομαζουμε συνειδειτο ονειρεμα,αλλα σε αυτην την περιπτωση θα ειχαμε συνηδοτοιποποιημενη εκθεση του αστρικου μας διπλου και δεν θα αναρωτιομασταν γιατι μας αφου οι ιδιοι το ειχαμε επιδιοξει.
Στην περιπτωση όμως του ανθρωπου που δεν επιδιοκει τετοια πραγματα η εμφανιση του αστρικου σου εαυτου και μαλιστα και σε σενα αλλα και σε αλλους ,ισως σωστα σιατυπονεται σαν προαγγελος –οιωνος θανατου,σαν δηλαδη το πνευμα μας ,μας λεει ότι εγω φευγω χωρις να σε ρωτησω ,και μια τετοια περιπτωση είναι και ο θανατος.
Το Νοεμβριου του 1994 η βρετανικη επιθεωρηση ψυχιατρικης δημοσιευσε ένα αρθρο στο οποιο ανεφερε πανω από 50 περιπτωσεις ανθρωπον που συναντισαν το εγω τους,ενώ σχετικες είναι και αναφωρες ότι πολλες φωρες το άλλο τους εγω(alter ego)τους προειδοποιουσε για επικειμενες καταστροφες βοηθωντας το να τις αποφυγει.
Οι Αρχαιοι Αιγυπτιοι ελεγαν ότι το σωμα μας περιεχει 2 αθανατα στοιχεια το ένα είναι η ψυχη(μπα) και το άλλο το ακριβες ενεργειακο αντιγραφο του ατομου η αλλιως αστρικο σωμα(κα) το οποιο προστατευει τον ανθρωπο καθ ολη την διαρκεια της ζωης του .
Ένα περιστατικο που χαραξε την ζωη μου και την ζωη της συζυγου μου ηταν όταν επισκευτηκα την πρωτη φωρα πριν πολλα χρονια και συγκεκριμενα τον Ολυμπο σε μια εκδηλωση από Αρχαιοθρησκους την καλουμενη ως ‘προμηθεια’ η οποια γινεται το καλοκαιρι τον Ιουνιο στα τελη του .
Μετα το περας των εκδηλωσεων της πρωτης ημερας (οι εκδηλωσεις κρατουν 3 ημερες),κατευθηνθηκα στο Λιτοχωρο οπου ειχα κλεισει δωματιο για να Δια-νυκτερευσω το βραδι μου ώστε να επισκευτω ξανα την επομενη την αναφερωμενη γιορτη.
Κατά τις 4 τα ξημερωματα ενώ κοιμομουν βαθεια ,πολλαπλα χτυπηματα του κινητου μου τηλεφωνου καταφεραν να με ξυπνησουν .
Στην άλλη ακρη της τηλεφωνικης γραμμης η γυναικα μου τρομαγμενη(εκεινη βρισκοταν στο σπιτη μας στην θεσσαλονικη),και με τρεμαμενη φωνη να με καλει σε βοηθεια ,και να με προτρεπει να ερθω γρηγορα να διωξο καποιον που βρισκοταν στην εισοδο της κρεβατοκαμαρας που κοιμομασταν ο οποιος ειχε προφανος εισελθει στο σπιτη.

Φανταστητε την θεση ,ανυμπορως να κανω κατι λογο αποστασεως να προσπαθω να τις δωσο βοηθεια από το τηλεφωνο ενώ ντυνομουν.
Στα πλαισια του πανικου καταλαβα ότι ο αγνωστος επισκεπτης δεν ηταν ενας κοινος κλεφτης αλλα μια αλλοκοσμη η ονειρικη οντοτητα η οποια κατά τα λεγομενα της ηταν στο υψος μου ειχε την μορφη ενός πανεμορφου ανδρα που κατά περιοδους μετεστοιχειονοταν σε εμενα περνωντας την μορφη μου και λεγωντας τις ενώ αυτή εντρομη αντικρυζε το παραδοξο αυτό θεαμα ,-μην φοβασαι δεν θα σε πειραξω με γαληνιο τροπο και μια αλλοκοσμη ηρεμια ,συμπληρωνωντας ηρθα για καλο μην ανησυχεις και κατι τετοια.
Η γυναικα μου φωναζε να επιστρεψω και ότι φοβαται,συγκεκριμενα μου ελεγε…Γιαννη φοβαμαι δεν φευγει του φωναζω και δεν φευγει είναι ξανθος και περνη την μορφη σου.
Στην εναγωνια προσπαθεια μου να την ηρεμησω γιατι καταλαβα ότι προκειται για αλλοκοσμικη φασματικη εμφανιση καποιου και όχι για παρουσια κανονικου ανθρωπου και ισως ηταν ένα οραμα-ονειρο που μορφοποιηθηκε μπροστα της .
Όταν τελικα καταφερα να την ηρεμησω και όταν καταλαβα ότι η εμφανιση ελαβε τελος μου ειχε περασει στο μυαλο μου ότι το αστρικο μου διπλο παρουσιαστικε στην γυναικα μου σαν φυλακας αγγελος αν και το περιστατικο αυτό χριζει πολλων εξηγησεων γνωστον και αγνωστον…
Ετσι λοιπον αναφερωντας και ενθυμουμενος το δικο μου περιστατικο σκεπτομαι ότι ισως σχετιζεται με το θεμα που γραφω αυτην την στιγμη.
Σημ.μπορω να πω ότι εχει πολλυ υπομονη και εχει βιωσει πολλα από εμενα η συζυγος μου,ειται από εμενα ειται εξ αιτιας μου.

Με την ενοια ΔΙΠΛΟ-DOUBLE με λιγες λεξεις θα μπορουσαμε να πουμε αυτό που είναι δυο και όχι μονο του ,είναι θα ελεγε κανεις η εμφανιση ενός φαντασματος ενός ζωντανου προσωπου.
Στην εγκυκλοπαιδεια Harpers (εγκυκλοπαιδεια μυστικιστικων και παραφυσικων εμπειριων)το φαινομενο του διπλου είναι δωσμενο κατω από άλλο πρισμα καθως αναφερει:

‘’Τα διπλα είναι ακριβη αντιγραφα των προσωπον ,περιπαμβανομενου και του ρουχισμου ,και συχνα εξαπατουν τους μαρτυρες με τη συμπαγη τους παρουσια
Συνηθως γινονται αντιληπτα σε περιοχες που απεχουν αρκετα από το αληθινο προσωπο και μερικα διπλα ενεργουν παραξενα και μηχανικα’’

Υπαρχουν όμως και καποιες άλλες σπανιωτερες περιπτωσεις που το διπλο ενός ανθρωπου εμφανιστικε μπροστα του όχι για να προβλεψει αλλα να αποτρεψει-προυδοποιησει το κακο που παει να συμβη.
Η επισημη αποψη των καθολικων αλλα και μαρτυριες ορθοδοξων αλλα πιστευω και αλλων ανθρωπον που ακολουθουν ως πιστοι μια θρησκεια με παθος είναι ότι αφοσιομενα στην χριστιανικη η άλλη πιστη ατομα όπως αγιου και αλλα ιερα προσωπα εχουν την συνειδητη ικανοτητα να βρισκονται ταυτοχρονα σε 2 διαφωρετικα μερη το παραξενο αυτό διπλο τους δεν εχει απλα μια φασματικη παρουσια αλλα εχει φυσικη υποσταση όπως περιγραφηκε και από τον αστυνομικο που μου εκμυστηρευτικε την ιστορια του .
Στην Μαγεια και στις πρακτικες τις η βιβλιογραφια αναφερει ότι το αντιγραφο η ,η δημιουργια του είναι μια πραξη δυναμης μεσα από αυξημενη επιγνωση οπου ο ασκων αυτην την ενεργεια καταφερνει να δημιουργησει,ακομα σε δεκαδες αναφωρες που σχετιζονται με (αστρικα ταξιδια-προβολη-συνειδητο ονειρεμα κ.α)αναφερωνται πρακτικες και μεθοδοι οπου κατά την διαρκεια ενός διαλογισμου και γνωριζωντας τροπους αποχωρισεις του αστρικου σου από το σωμα μπορεις να βρισκεσαι συνηδητα η ασεινηδητα σε περιοχες και χωρους οπου ευκολα επισκεπτεσε σαν κοσμικος κατεργαρης καμια φωρα δηλαδη σαν (ματακιας)στην ζωη των αλλων,η σαν επισκεπτης σε παραληλους και αχαρτογραφητους κοσμους.

Σε ορισμενες περιπτωσεις το ατομο η οι αλλοι στην ουσια δεν βλεπει το αντιγραφο του αλλα μια ζωντανη εικονα του όπως θα είναι στο μελλον η…όπως ηταν στο παρελθον .
Αν τωρα υποθετικα μπορουμε να πραγματοποιησουμε ταξιδια στο χρονο αν όχι εμεις αλλα οι εαυτοι μας του μελλοντος τοτε τιποτα δεν αποκλειεται.
Άλλη θεωρεια που θα μπορουσε να βρει πατημα είναι η θεωρεια της κλονοποιησης που αν ανπτυχθη εντος συνομοσιολογικων σεναριων δινει πολλες ερμηνειες και σκοπιμοτητες ,η Νεα ταξη των πραγματων καθως και θεωριες περι εξωγηινων επισκεπτων που χρησιμοποιουν (σαρκικα κουστουμια)για να κυκλοφωρουν ανενοχλητοι στον κοσμο μας αυξανει θεωριες και καταστασεις που ισως ,λεω ισως δωσουν καποια στοιχεια για απαντησεις σε ερωτηματα που δεν θα απαντηθουν ισως ποτε.
Μια σκεψη που γραφωντας εκανα για το ειδωλον μας το διπλο μας η ακομα καλυτερα το αστρικο μας σωμα είναι ότι πολλες φωρες θυμαμαι μεσα από την ελληνικη λαογραφια ότι σε περιπτωση θανατου στο σπιτη του νεκρου σκεπαζουμε τους καθρεπτες ουσιαστικα για να μην δουμε το αντιγραφω αστρικο του νεκρου που βρισκεται στο δωματιο απεναντι ισως από καποιο καθρεπτη καθως και να μην δει ο νεκρος και(τρομαξη)ότι δεν εχει ειδωλο, και φιλοσοφωντας μονολογο όταν η φραση Γνωθι σ αυτόν είναι σχετικη με το καθρεπτισμα της ψυχης μας .
Την περασμενη χρονια τον μηνα μαιο βρισκομουν στην εκθεση βιβλιου της πολης μας οπου γινεται στην παραλια της θεσσαλονικης κάθε χρονο ,για τις αναγκες λοιπον του προυγουμενου βιβλιου μου ,λοιπον βρισκομουν εκει οπου υπογραφα τα βιβλια μου και συζητησου με τον κοσμο.


Την τριτη η την τεταρτη μερα της εκθεσης δεχτηκα τις βραδυνες ωρες στο περιπτερο οπου ειμουν την επισκεψη και 2 ανθρωπον οπου από τα λεγωμενα τους δηλονων ότι δουλευουν στο ΕΚΑΒ το γνωστο σε εμας 166 .
Αφου μου ειπαν ότι ειχαν παρει το βιβλιο μου πριν 2 ημερες και ειδαν ότι ισως εγω τους πιστεψω ,ηρθαν να με βρουν ώστε να πουν το δικο τους περριστατικο.

Εθνικη οδος θεσσαλονικης –Κατερινης εν μεσω νυκτος .

Το ασθενοφωρο με αριθμο …που εργαζομαστε ως συνοδοι τραυματιοφορεις δεχθηκε κληση για περιστατικο συστυχηματος και ανατροπη αυτοκινητου στην εθνικη οδο, η ωρα ηταν μετα τα μεσανυχτα και στο σημειο ειχαμε φτασει πρωτοι πριν την αστυνομια και την πυροσβεστικη ,μαλον καποιος περαστικος οδηγος ειδοποιησε το κεντρο ,μου ειπαν.
Προσελκιζουμε τον χωρο και δεξια αναμεσα στα δεντρα βλεπουμε αποδογυρισμενο οχημα και το σωμα ενως ανθρωπου που αργοτερα πιστοποιηθηκε ως ηταν ειδη νεκρος ,βρισκοταν εξω από το οχημα σε αρκετη αποσταση από το αυτοκινητο .
Τρεξαμε αμεσως και πηγαμε πιο κοντα στο δυστηχυμα ,ανοιγοντας τις πορτες του ασθενοφωρου για να κατεβασουμε το φορειο.
Κατά το γυρισμα προν τον ατυχο ανδρα που κειτονταν στο χωμα διπλα στο δρομο διαπιστωσαμε παγωμενοι τα εξης …
(πανω από το ξαπλωμενο κορμι του αντρος ,υπηρχε ο ιδιος ορθιος που κοιτουσε τον εαυτο του που βρισκοταν στο εδαφος καθως σηκωσε και το κεφαλι του και μας κοιταξε…!)
Εντρομοι από προτογνωρα συναισθηματα παρολο που ειμασταν εν μερει εξοικυομενη με αιματα και νεκρους,νιωσαμε να παραλυουμε και δεν βγαζαμε λεξη.
Αυτά που ανεφεραν οι κυριοι αυτοι και τους ευχαριστω ,διαβεβαιοντας τους ότι δεν είναι τρελοι και ότι αυτό το φαινομενο εχει παρουσιασθη πολλακις στον κοσμο ,βεβαιονωντας ετσι ότι υπαρχει αθανασια της ψυχης και αλλα σχετικα,αλλωστε όπως γνωριζω ο πρωτος χωρος που συναντα η ψυχη ,είναι φυσικο να είναι ο τοπος που εσβησε το σωμα.

Στην θιβετιανη βιβλο των νεκρων αναφερεται και είναι και πιστευω των ανθρωπον σε ανατολικες θρησκειες και όχι μονο ότι η ψυχη του νεκρου για 40 ημερες περιφερεται η αλλιως χρειαζεται για να αποκοληθη από αυτόν τον κοσμο ,και για αυτόν τον λογο οι ιερεις τις περιοχης κρατουν τον νεκρο στο σπιτη δινοντας του ο ιερεας εντολες-οδηγιες για το τι πρεπει να κανει και τι θα αντιμετωπισει κατά την διαρκεια αυτή πρωτου η ψυχη εισεκθει σε αλλα επιπεδα .
Μηπως όμως και στην Ελλαδα δεν εχουμε και τα Σαραντα του νεκρου και άλλες παραδοσεις που πιστευεται ότι για καποιο χρονικο διαστημα ο νεκρος η το πνευμα αυτου περιφερεται σε οικειους χωρους για αυτό γινονται εξαγνιστικες προσευχες και λιτανειες για την ηρεμη απομακρυνση της ψυχης σε ανωτερα πεδια.
Προς τερψη των αναγνωστον μου θα παραθεσω καποια ειδικα στοιχεια για το παραπανω θεμα:

1.Αν και ο νεκρος δεν εχει τις 5 γηινες αισθησεις ,με έναν τροπο αγνωστο σε εμας παρακολουθει εξ αποστασεως (η αποσταση δεν περνα τα 2-3 μετρα)τους γυρω ανθρωπους ,χωρις να μπορει το σωμα να αντιδρασει.

2.Η ψυχη μενει πανω από τον ταφο(αν θαφτη) προσπαθωντας να πετυχει το ακατορθωτο.Δε θελει να δεχτει τον οδηγο της (άλλη ψυχη από άλλη διασταση)που θα την παρει και θα αρχισει το επομενο ταξιδη της .

3.Μετα 3 ημερες το σπασιμο ενός πιατου(η ψυχη πλεον δεν μας είναι οικεια) καθως και το μοιρασμα των κολυβων (αρχαια προσφορα τροφης που συνεχιζεται εως τις μερες μας)κανουν την ψυχη να καταλαβη ότι δεν μπορει να μεινει άλλο σε αυτό το σημειο αλλωστε μετα την τριτη ημερα αρχιζει και η σηψη του σωματος και η ψυχη συνηδοποιη ότι το σωμα δεν μπορει να χρησιμοποιηθη.

4.Την ενατη ημερα τα Ενιαμερα δηλαδη μοιραζουμε παλι κολλυβα χωρις σπασιμο πιατου και λεγονται ενιαμερα γιατι το 9 είναι ιερος αριθμος και συμβολιζει την τροχια της ψυχης προς την ανοδο.

5.Στα 40 που λεμε γινεται συγκεντρωση των γνωστον και συγγενων καθως μοιραζονται παλι κολλυβα αυτην την φωρα ζαχαρη και χρυσα κουφετα είναι η τελευταια επαφη αφου ουσιαστικα ο κυκλος των 40 ημερων κλεινει και η ψυχη περναει σε άλλη διασταση και παυει πλεον η επικοινωνια μαζι της .

6.Η ψυχη περνη διαταξη ανοδου η καθοδου δηλαδη η οδηγηται στο αιωνιο φως η ξανακαταβαινει στην γη ώστε να τελειοποιηθει σε ένα κυκλο μετενσαρκοσεων.

7.Τα κολλυβα και η εννοια τους πηγαζει από την Εκατη ότι η Εκατη ελαβε την προσφορα(ΕΚΑΤΗ-ΕΛΑΒΑ = (Ε)ΚΑΤΟΛΥΒΑ=ΚΟΛΛΥΒΑ

Σημερα μετα από 3 χρονια από την επαφη που ειχαμε με τον κυριο κωστα που μου αφηγηθηκε την ιστορια του με το Διπλο ελπιζω να πηρε απαντηση από τα γραφωμενα καθως και ολοι οσοι μπορει να συναντησουν…τον άλλο τους εαυτο.



ΕΠΙΛΟΓΟΣ-ΕΠΙΓΟΝΟΥ


Τελειώνοντας αρχίζω…



Στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης μοναδική μορφή αντίδρασης είναι η έρευνα , αδογματιστη, απλη μα και σύνθετη μαζι, οι νοοπροβολες των δικών μας σκέψεων και όχι οι μορφοποιημένες τηλε-εντολές των ανθρωποειδών .

Καλείστε εσείς να βγάλετε …το φίδι απ την τρύπα!

Απορροφημένοι από την καθημερινότητα και τον συνεχή βομβαρδισμό με τηλε-σκουπίδια εντολές, αφομειονετε βορβοροδι στημένες απόψεις που πρέπει να απαγκιστρώσετε από το αθάνατο Ελληνικό πνεύμα σας .



Ξεσκεπάστε κάθε είδους ξένη παρέμβαση στο ανθρώπινο είναι σας ,κατά-λάβετε επιτέλους τη συμβαίνει και επανατοποθετηθείτε στα πάντα.
Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά δεν γίνεται δια-φωρετικα, αλλα δεν είναι και απίθανο να συμβεί .
Βοηθήστε το πνεύμα σας να αναστηθεί ξανα , επαναγεννηθητε σκοπιμα, γιατι σκόπιμα θα πεθάνετε από αυτούς που εμπορεύονται την ζωή.

Ζητήστε και θα σας δωθη …

Το μελλον ανηκοι στους ανθρωπους ,τελιωνουν τα ψεματα ο πλανητης ξαναερχεται στην κυριαρχια αυτων που ταχθηκαν να ζησουν εδώ και να συμπορευτουν μαζι του ,καθαρα ,απλα και …Ελλη-νικα.
Τα σκοταδια της εσωγηινης ζωης θα σφραγγιστουν αφου πρωτα καθαριστουν,οι πρωτες υλες θα επανα-δοθουν σε χερια συνετα και το πνευμα θα ξεχυθη σαν χειμαρος σε ολη την οικουμενη ,αν …όλα πανε καλα.
Σας δινω τον λογο μου ότι η επικοινωνια μεσω των βιβλιον μου δεν θα σταματησει να υφισταται εως οτου ζω ,βασικο μου στηριγμα εσεις ,ο αγνωστος αναγνωστης που επικοινωνη νοητικοπνευματικα με το δικο μου πνευμα ,εσεις που δεν σταματατε την ροη της πληροφωρησης ,εσεις που αναρωτιεστε πιοι ειστε,πως,και γιατι ,εσεις ειστε εγω, και εγω εσεις…

Και ολοι μαζι …

ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΕΛΛ-ΗΝΕΣ.

ΔΙΑ-ΛΟΓΟΣ,

ΔΙΑ-ΜΟΡΦΩΣΗ,

ΔΙΑ-ΚΡΙΣΗ,

ΔΙΑ-ΦΩΝΙΑ,

ΔΙΑ-ΡΥΘΜΙΣΗ

ΔΙΑ-ΠΝΟΗ,

ΔΙΑ-ΦΥΛΑΞΗ,

ΔΙΑ-ΦΟΡΟ-ΠΟΙΗΣΗ,

ΔΙΑ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ,

ΔΙΑ-ΖΩΣΗΣ

ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΜΟΣ.



εσσεται ημαρ


ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ

ΕΠΙΓΟΝΟΣ


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ / ΠΗΓΕΣ



• Πρωσοπικο Αρχειο και επιτοπου έρευνες.

• Ιερη Ελλαδα-(Συλλογικο)Εκδοσεις Αρχετυπο.

• Οι Πυλες του Αλλοκοσμου-Θανασης Βεμπος,Εκδοσεις Μαριος Βερετας.

• Το κουτι της Πανδωρας,Θανασης Βεμπος,Εκδόσεις Μαριος Βερετας.

• Παραδοσεις –Νικολαου Γ.Πολιτη,Εκδοσεις Γραμματα(τομος Α και Β).

• Ταματα και Αναθηματα-Γιωργου Λεκακη,Εκδοσεις Γεωργιαδης.

• Μυστικα και Ξεχασμενα-Ιωάννης Γιαννοπουλος,Εκδοσεις Εσοπτρον.

• Εξωγηινα οντα στην Ελλαδα-Σωκρατης Αικατερινιδης,Εκδοσεις Διμελη.

• Βρυκολακες (Συλλογικο)Εκδόσεις Αρχετυπο.

• MEGAPOLISOMANCY Τα Μυστηρια των Πολεων ,Παντελης Γιαννουλακης,Εκδόσεις Αρχετυπο.

• UFO Φακελος Ελλαδα-Μακης Κ.Ποδοτας,Εκδοσεις Τριτη Χιλιετια.

• Τα Μυστικα της Σεληνης ,DON WILSON,Εκδόσεις Ωρορα

• Παραδεισος και Κολαση (Συλλογικο),Εκδοσεις Αρχετυπο.

• Εμεις οι Έλληνες – Δημητρης Βαρδικος ,Εκδοσεις Αττικα.

• Περιοδικο Ελλανιον Κελευσμα-,Εκδοσεις Ιστοριογνωσια.

• Περιοδικο Ιστοριογνωσια-,Εκδοσεις Ιστοριογνωσια.

• Εγκυκλοπαίδεια Ανεξήγητο -Τόμος 2 .Αρ.2 (Αύγουστος 1999)

• Εγκυκλοπαιδεια Μυστικιστικων και Παραφυσικων Εμπειριων HARPER’S ,Εκδόσεις ΑNUBIS.

• Επαναστατες της Συνειδησης -David Icke. Εσοπτρον 1998

• Μυστηρια,Colin Wilson,Εκδοσεις Αρχετυπο.

• Ταξιδεψα με τον ΔΙΑ ,Τριανταφυλλος Καραγιαννης,Εκδοσεις Παγκοσμιο πολιτιστικο κεντρο Ελληνισμου.

• Η αγνωστη προιστορια των Ελληνων-Παντελη Ιωαννιδη,Εκδοσεις Διον.

• Ελληνικος Δια-λογισμος – Αλτανη,Εκδοσεις Γεωργιαδη 2006.

• Η Θαμμενη Ελλαδα –Ιωαννης Λαζαρης,Εκδοσεις Δαυλος 2006.

• Παγκοσμια μυθολογια-Felix Guirand,Εκδοσεις Παπαμαρκου.

• Θησαυρος Ελληνικων ονοματων –Αρης Διαμαντης,Εκδοσεις Ελευθερη σκεψις.

• 40 ημερες ζωης μετα το θανατο –Διονυσιος Καραντζης,Εκδοσεις Γεωργιαδης 2003.

• Λεξικο Συμβολων – Τζ.Κουπερ,Εκδοσεις Πυρινος κοσμος.

• Λεξικο Ελληνικής Μυθολογιας,Εκδόσεις Χαρη πατση.

• Σελίδες από το παλιο Λιτοχωρο-Αθανασιου Γ.Αδαμοπουλου,Εκδοσεις Δημος Λιτοχωρου.

• Ολυμπος Ο γνωστος αγνωστος,Ιωαννης Μπεινας ,Εκδοσεις Τερτιος.98θ

• Αρχαία γεωγραφια της Μακεδονιας-Μαργαριτου Γ.Δημιτσα,Εκδοσεις Ι.Μ.Ε(Ιδρυμα Μελετων Χερσονησου του Αιμου).

• Το Πυθιον (Σελλος)Στο περασμα των αιωνων-Γιαννης Αδαμου,Εκδοσεις Κοινοτητα Πυθιου.

• Θεσσαλονικη Ευδαιμων Βαβυλων Συμβασιλευουσα Τριων Αυτοκρατοριων-(Γεωργιου Ν.Σταμπουλη ),Εκδόσεις Διοσκουροι.

• ILLUMINATI(Οι Πεφωτισμενοι)-Dan Brown,Εκδόσεις Α.Α.Λιβανη.

• Το βιβλιο των Αγγελων,Peter Lamborn Wilson,Εκδοσεις Αγρα.

• Φως στα μυστικα των αρχαιων Ελληνων, Μιχαηλ Γ.ΛεουσηΣ Εκδοσεις Πελασγος.

• Αιρεσεις και Δογματα ,Δημητρης Χαλιβελακης,Εκδόσεις Ι.Φλωρος.

• Ομηρου Ιλιαδα

• Ομηρου Οδυσεια

• Καινή Διαθήκη.

• Παλαιά Διαθήκη .

• Η Αποκάλυψης του Ιωάννου.

• Περιοδικο Τριτο ματι-Εκδοσεις Εσοπτρον

• Περιοδικο Ανεξηγητο-Εκδοσεις

• Περιοδικο Strange –Εκδοσεις Μεταεκδοτικη/Αρχετυπο.

• Περιοδικο Νexus – Εκδοσεις Εσοπτρον

• Περιοδικο Αβατον – Εκδοσεις Μεταεκδοτικη/Αρχετυπο




Αλλα βιβλια του ιδιου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...