Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΩΝ ...UFO

Μεγαλη εξαρση εμφανισης αγνωστου ταυτοτητος αντικειμενων ειχαμε σε πολλες περιοχες της Ελλαδος κατα των μηνα Αυγουστο .(Τα στοιχεια παρθηκαν απο http://www.huforc.gr/ που ειναι ο πιο επισημος χωρος καταγραφης ufo στην Ελλαδα).
Τα κυνικα καυματα,οι μεγαλες θερμοκρασιες και ο αστατος καιρος του Αυγουστου ισως να συνεβαλαν η κατι που δεν γνωριζουμε;

Αναλυτικα:


1/8/2011 Νέα Μάκρη πολλαπλά ιπτάμενα φώτα

Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι καθόταν το βραδύ και ώρα 1 πμ στην ταράτσα του σπιτιού του όταν εντόπισε 8-9 ιπτάμενα φωτεινά αντικείμενα σε σχηματισμό V να κινούνται από βορά προς νότο με μεγάλη ταχύτητα . Η διάρκεια του φαινομένου κράτησε 1με 2 λεπτά τα αντικείμενα ήταν σαν σφαίρα είχαν κίτρινο και άσπρο χρώμα και ήταν αρκετά ψηλά.


17/8/2011 Ζάκυνθος φλεγόμενο αντικείμενο. Αυτόπτες μάρτυρες (2) ανάφεραν έτη παρατήρησαν ανατολικά της Ζακύνθου με κατεύθυνση από βορά προς νότο και σε ύψος περίπου 1500 μέτρων ένα φλεγόμενο αντικείμενο σαν σφαίρα με μεγάλη ταχύτητα

Η παρατήρηση έγινε στην ύπαιθρο και το αντικείμενο ήταν σε κίνηση. Η απόσταση του φαινομένου από τον μάρτυρα ήταν κοντά και η διάρκεια του ήταν 1 με 2 λεπτά.


9/8/2011 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (ΠΛΑΤΑΡΙΑ ΧΩΡΙΟ) Α. ΑΠΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (ΠΛΑΤΑΡΙΑ ΧΩΡΙΟ)

Β. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Νυχτερινά φώτα παρατηρηθήκαν στης 9/8/2011 και ώρα 23 από αυτόπτη μάρτυρα που ανέφερε ότι τα αντικείμενα ήταν 2 μεγάλου μεγέθους. Είχε ξαστεριά και μπόρεσε να το βιντεοσκοπήθηκε αν και ήταν αρκετά μακριά και αρκετά ψηλά.

Ο αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει ότι φαινόταν να έχει 2 φώτα διαφόρων χρωμάτων περιμετρικά και σχήματος της σφαίρας. Το φαινόμενο διήρκησε πάνω από 10 λεπτά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...