Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΘΡΑ / EVP ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Ο όρος αυτός αναφέρεται στην καταγραφή των φωνών και ήχου που υποτίθεται οτι προέρχονται από πνεύματα και φαντάσματα. Μέσω των ηλεκτρονικών συσκευών οι νεκροί στελνουν μηνύματα στα δικά τους πρόσωπα.

Στην περίπτωση της επικοινωνίας με πνεύματα και άϋλες οντότητες μέσω ηλεκτρονικών συσκευών -E.V.P- οι άνθρωποι είμαστε αδύναμοι.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε έτοιμες τις τεχνικές προυποθέσεις για μια τέτοια επαφή. Το πότε και το αν τελικά θα γίνει, εξαρτάται αποκλειστικά απο το πνεύμα. Εκείνο αποφασίζει να επικοινωνήσει μαζί μας. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι παράγοντες. Έχουμε καταγράψει μηνύματα πνευμάτων που μας λένε οτι προσπαθούν καιρό να επικοινωνήσουν με ένα δικό τους πρόσωπο αλλα δεν τα καταφέρνουν λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως είναι για παράδειγμα οι ατμοσφαιρικές συνθήκες!
Το σημαντικό είναι οτι αν κανείς αρχίσει να πειραματίζεται στο χώρο αυτό θα πρέπει να το κάνει με απόλυτη ηρεμία και υπομονή. Ορισμένοι πειραματιστές δοκίμαζαν για 1 ή 2 χρόνια πριν καν λάβουν μια απάντηση , ενώ κάποιοι άλλοι είχαν θετικά αποτελέσματα από τη πρώτη στιγμή. Δεν γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους κάποιοι άνθρωποι σημειώνουν μεγαλύτερη επιτυχία στις προσπάθεις τους για επικοινωνία. Νομίζω ότι στην τελική ανάλυση ο καθένας θα μπορούσε να έχει θετικά αποτελέσματα και να επικοινωνήσει μέσω E.V.P αρκεί το πνεύμα να επιθυμεί την επαφή.
"Πολλοί θεωρούν οτι στο φαινόμενο E.V.P οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να επικοινωνήσουν με τους νεκρους. Στην πραγματικότητα όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.


Οι οντότητες είναι αυτές που χρησιμοποιούν την τεχνολογία! Κατά τρόπο δυσνόητο σε εμάς, έχουν τη δυνατότητα να μεταβάλλουν την ηλεκτρο-μαγνητική στάθμη του εξοπλισμού - τηλεόρασης, ραδιοφώνου, τηλεφώνου - , προκειμένου να μεταδώσουν την φωνή τους. Πολλά όμως στοιχεία είναι περίεργα γύρω από το ζήτημα της ενέργειας, τα οποία δεν μπούμε να κατανοήσουμε.
Ενώ έχουμε ορίσει με επιστημονικούς όρους τις διαδικασίες αυτές και τα χρησιμοποιούμε, δεν μπορούμε να καταλάβουμε το τρόπο λειτουργίας τους. Πρόκειται για ιδιαίτερα μυστηριώδης διεργασίες, τις οποίες στη περίπτωση της E.V.P, οι άϋλες οντότητες χρησιμοποιούν προκειμένου να μεταδώσουν τα μηνύματα τους από τα ηχεία ενός ραδιοφώνου π.χ., με κατάληξη την κασσέτα ήχου του καταγραφέα
Υπάρχουν τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις νεκρών που επιλέγουν να επικοινωνήσουν μετα-θάνατον:


α-όταν υπάρχει έντονη συναισθηματική ανάγκη από μεριάς νεκρών γιατί ο δικός τους άνθρωπος περνάει ίσως μια δυσκολία ,

β-όταν εκκρεμεί κάποια υπόθεση που δεν ολοκλήρωσαν πριν πεθάνουν,

γ- όταν επιθυμούν να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου τους

Αυτά μπορεί να αποτελέσουν κίνητρα για τα πνεύματα ώστε να έχουν οργανική μεταφυσική επικοινωνία -E.V.P- με τον κόσμο των ζωντανών."

Το πρωτοποριακό στοιχείο της E.V.P, δηλαδή της μεταφυσικής επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικών συσκευών, είναι ότι τα μηνύματα που στέλνουν οι άυλες οντότητες επηρεάζουν τον τεχνικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για να επικοινωνησουμε μαζί τους.

Αυτό σημαίνει οτι το όποιο μήνυμα λαμβάνουμε είναι ακριβές, ορατό και τα όσα ακούμε είναι ακριβώς αυτά που θέλει να μας πει η οντότητα, χωρίς τις προσωπικές αντιλήψεις του δέκτη. Ουσιαστικά ξεφεύγουμε εντελώς από το πρότυπο του ανθρώπου με "πνευματικές ικανότητες" που μεταφέρει μηνύματα νεκρών στους ζωντανούς. Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, διότι το μυαλό του διάμεσου δεν συμμετέχει καθόλου στη διαδικασία της επικοινωνίας".

Προσοχη !
Έχουν υπάρξει περιπτώσεις τυχαίων ηχητικών φαινομένων που δημιούργησαν προβλήματα σε αυτούς που έλαβαν τα μηνύματα. Πρέπει να καταλάβουμε πριν ανοίξουμε το δίαυλο επικοινωνίας,οτι δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει στον καθένα αφού πεθάνει.Ίσως αυτό που θα μάθουμε να μην μας αρέσει καθόλου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...