Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Σατανιστικά σύμβολα και συνθήματα βαμμένα στους τοίχους, ίχνη από φωτιές, καμένα κεριά και ένα νάιλον βαμμένο με κόκκινη μπογιά σαν αίμα να κρέμεται από το ταβάνι αποτελούν το ανατριχιαστικό σκηνικό στο εσωτερικό μιας εκκλησίας του Αγρινίου, που παραπέμπει σε «σατανιστική» τελετή!
Αντιμέτωποι με το απίστευτο θέαμα βρέθηκαν όσοι επισκέφτηκαν το υπό κατασκευή εκκλησάκι του Αγιου Σπυρίδωνα, που χτίζεται ανάμεσα στις περιοχές Κοκκινοπήλια και Καμαρούλα. Οπως είπε ο πατέρας Καντάνης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, δεν είναι η πρώτη φορά που τέτοια φαινόμενα καταγράφονται στην περιοχή. Μάλιστα, πρόσφατα εντοπίστηκαν σε μια μεγάλη κοιλότητα του εδάφους, κοντά στο Πετροχώρι Θέρμου, κούκλες-ομοιώματα γεμάτες με καρφιά που έμοιαζαν να προήλθαν από τελετή βουντού! Παράλληλα, σε σημείο κοντά στην εθνική οδό βρέθηκαν απομεινάρια από κάποια τελετή με βαμμένους κόκκινους σταυρούς, κεριά και ένα ομοίωμα κριαριού ζωγραφισμένο σε βράχο.
Σύμφωνα με τον πατέρα Καντάνη «υπάρχουν πολλές παγανιστικές και νεοσατανιστικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Αιτωλοακαρνανίας». Οι ομάδες αυτές δεν έχουν σαφή προσανατολισμό και μπλέκουν στοιχεία διάφορων δοξασιών, εμπνεόμενοι συνήθως από το αρχαιοελληνικό δωδεκάθεο. Αυτού του είδους οι «δράσεις» αναμένεται ότι θα κορυφωθούν μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς, σύμφωνα με το «σατανιστικό ημερολόγιο», υπάρχουν αρκετές ημερομηνίες με ιδιαίτερη σημασία, όπως είναι η Μ. Παρασκευή, η Πρωτομαγιά και το Θερινό Ηλιοστάσιο της 21ης Ιουνίου.
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...