Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΘΡΑ / Ε...ΟΠΩΣ ΕΠΙΓΟΝΟΣ ! (ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ)

Ε…ΟΠΩΣ ΕΠΙΓΟΝΟΣ !


H ενασχόληση με θέματα μεταφυσικής και του ανεξήγητου προδιαθέτει έρευνα αγνή και αδογμάτιστη καθώς και μια σχετική εμπειρία (αν μπορούμε να το πούμε αυτό)…

Στα πλαίσια μιας κατάστασης που συνεχώς ανατροφοδοτείτε με καινούργιες πληροφορίες σχετικής θεματολογίας από Μ.Μ.Ε , διαδίκτυο , ημερήσιο και περιοδικό τύπο καθώς και από προσωπικές αφηγήσεις ανθρώπων τις διπλανής πόρτας ,ο ερευνητής σχηματίζει εικόνες και προσπαθεί να κολλήσει σε μια ατέρμονη αλυσίδα τα στοιχειά αυτά που θα μπορέσουν να του δώσουν απαντήσεις η λύσεις στα θέματα που απασχολείται.

Η ροη της πληροφόρησης όμως δέχεται και στοιχειά μορφοποιημένα και εντέχνως κατασκευασμένα και παραποιημένα με στόχο την διαστρεβλωση , και την προβολή της βιοπολιτικης .Τι είναι όμως βιοπολιτικη ;

Eιναι η τέχνη έλεγχου του ανθρώπου και η δημιουργία προσομοίωσης γεγονότων και καταστάσεων όπου εξυπηρετεί συγκεκριμένα σχέδια και (ανθρώπους…).

Τα τελευταία χρόνια με την αύξηση του διαδικτύου στην ζωή μας (σχεδόν κάθε σπίτι έχει έναν υπολογιστή) με σύνδεση στο ιντερνέτ.

Αυτό το επεδίωξε όχι η εξέλιξη αλλά οι (οργανωμένες κοινωνίες) στα πλαίσια τις βιοπολιτικης που επεδίωκε το κάθε κέντρο εξουσίας.

Η πληροφόρηση έχασε την όποια αγνή τις μορφή στο όνομα τις ταχύτητας διάδοσης των νέων που συμβαίνουν γύρω μας με πρόσχημα την εξέλιξη …

Εξέλιξη όμως σε τι ;

Εμείς που μεγαλώσαμε μέσα σε αυτό το βουητό τις επικοινωνίας χάσαμε ουσιαστικά την πραγματικότητα της επικοινωνίας μεταξύ των προσώπων και των γεγονότων αφήνοντας άλλους να υποβοηθούν την επικοινωνία μέσω των μέσων και βαφτίζοντας έγκυρες η άκυρες τις ειδήσεις που δεν τροφοδοτούνται από έναν σημερινό ενημερωτικό μέσο …

Κάθε εξουσία μπορεί να επιβάλει την θέληση τις με πολλά μέσα και ουσιαστικά το έχει καταφέρει στην σύγχρονη καθημερινότητα με τα έγκυρα μέσα τις…

Πολλή συχνά κατηγορούμαστε ότι προσφέρουμε δίοδο στις εξουσίες είτε με την άγνοια μας είτε ανατροφοδοτώντας τις ειδήσεις που βρίσκουμε με όποιο τρόπο και τις προωθούμε έτσι ώστε να αναβαθμιστούμε στα μάτια των άλλων η στην χειρότερη περίπτωση (όντας μέλη του συστήματος εκτελούμε την εργασία μας η καλύτερα την διατεταγμένη υπηρεσία μας).

Άλλος παράγοντας κρίσης του πληροφοριοδότη είναι η θρησκευτική , πολιτική , φιλοσοφική τοποθέτηση του καθενός από εμάς το όποιο μας κάνει τρωτούς σε επιθέσεις (ανθρώπων) που δεν τους αρέσει η πληροφορία που τροφοδοτούμε . Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την δυσφήμηση , το σταμπάρισμα , τον κοινωνικό αποκλεισμό ακόμα και την στοχοποιηση κυριολεκτικά των ερευνητών που σκαλίζουν θέματα …που καίνε!

Σαν πρόλογος για τα παρακάτω που θα αφηγηθώ και η αιτία των όσων ανέφερα παραπάνω είναι η συμπτωματική αλλαγή τις ζωής πολλών ερευνητών ακόμα και ο φυσικός η οικονομικός τους θάνατος εδώ και πολλά χρόνια….

Ασχολούμαι για 17-20 χρόνια με την παραδοξότητα και το ανεξήγητο ,αποτέλεσμα της εσωτερικής μου ανάγκης για απαντήσεις σε φιλοσοφικά θέματα αλλά και άπλες ερωτήσεις της καθημερινότητας.

Στα χρόνια που πέρασαν γνώρισα αξιοσημείωτους και περιέργους ανθρώπους…

• Επιστήμονες που συζητούσαν καχύποπτα παράξενες θεωρίες.

• Αρχαιολόγους που συναντούσαν μια άλλη ιστορία σε ανασκαφικές δραστηριότητες που ένα ιδιότυπο εργασιακό καθεστώς υπέσκαπτε η κοινώς κουκούλωνε την όποια πληροφόρηση πέραν τις ενδεδειγμένης…

• Πιλότους τις πολιτικής και πολεμικής αεροπορίας που στα πλαίσια τις δουλειάς τους (έβλεπαν) η νόμιζαν ότι έβλεπαν δεν θα το εξετάσω τώρα αυτό..παράξενα φαινόμενα στους Ελληνικούς η διεθνείς ουρανούς και είτε δεν ανέφεραν για να μην χαρακτηριστουν…τρελοι , η απλά διατάσσονταν να μην αναφέρουν.

• Δημόσιοι υπάλληλοι που αντίκρισαν μέσα από την θέση που κατείχαν παραδοξότητες και ανεξήγητα περιστατικά τα οποία κάποιοι κρατικοί μηχανισμοί γνώριζαν και απόκρυπταν από την …μάζα.

• Συγγραφείς που ενώ η παιδεία τους ήταν η καλύτερα οι γραμματικές γνώσεις τους ήταν κάτω του μετρίου ,συζητούσαν ,ανακάλυπταν και βίωναν τεράστιες επιστημονικές γνώσεις και πληροφορίες αστρονομικές , συμπαντικές θα έλεγα καθώς δεν δίνατε να έχουν πρόσβαση σε τέτοια γνώση…

• Άνθρωποι τις διπλανής πόρτας που ζουν ανάμεσα μας που τους αγκάλιασε το παραφυσικό και αναζητούσαν εξηγήσεις για αυτά που ειδαν , ακουσαν σε τελική βίωσαν στην μέχρι τώρα ζωή τους.

Αυτός ο αχταρμάς γνωριμιών και πληροφοριών συχνά αναγκάζει των εγκέφαλο να κάνη πολλές φορές επαν-εκκίνηση ώστε να μπόρεση να κατανόηση την εκαστοτε πληροφορία και με την οποία σχετική παιδεία του να προσπαθήσει να αξιολόγηση .

Σε άμεση σχετικότητα με τις καταβολές που είχες μέχρι τώρα που αφορούν την θρησκευτική και άλλη αντίληψη σου για τα παντα , συγκρουεσε καθημερινά όλο το 24ωρο με τον εσωτερικό σου κόσμο να βρεις τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.

Σκέψεις και νοητικές προβολές μπορούν να μετασχηματίσουν την ιδία την εικόνα τις ζωής …τις ζωής σου.

Υπαρχή μια ρήση που λέει όταν κοιτάζεις το αλλόκοτο …σε κοιτάζει και αυτό!

Αυτό έχει σαν συνέπεια συνεχής ψυχικές επιθέσεις και εισβολή τις εκαστοτε ενεργείας του συνομιλητή σου κατά του εαυτού σου.

Σαν την μύγα μες το γάλα προβάλεις σε έναν η περισσότερους παράλληλους κόσμους προσελκύοντας κάθε υπαρκτή η ανυπαρκτη…οντοτητα που στην αρχή σε κοιτά με περιέργεια και ύστερα αποφασίζει τι θα κάνει με σένα που εισέβαλες στον δικό τις κόσμο.

Πολλοί ερευνητές δεχτήκαν τέτοια πλήγματα η ακόμα δέχονται ώστε να μπόρεση κάποια ακτίνα εναλλακτικής πληροφόρησης να φτάσει παραέξω..

Οι ειδικές πληροφορίες έχουν δέκτες και αποδέκτες πολλούς και φίλους και εχθρούς ,όχι προσωπικούς μόνο αλλά και ταξικούς , θρησκευτικούς , εξουσιαστικούς και τέλος ίσως και μη ανθρώπινους…

Κάποιοι από εμάς καλούμαστε να…βγαλουμε το φίδι ,απ την τρυπα…ώστε να ενεργοποιηθούν κάποια μνημονικά κύτταρα στο ανθρώπινο είδος.

Ξαναλέω ότι η μετάδοση όποιας πληροφορίας μπορεί να εξυπηρετεί κάποιο σχέδιο που σε τελική να μην είναι προς όφελος του πληροφοριοληπτη…

Αυτό δεν μας απαλαση από τις εύθηνες που έχουμε αλλά δεν μας καταδικάζει απριόρι όλους .



Τέλος πρώτου μερους… συνεχιζεται !

ΕΠΙΓΟΝΟΣ

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΘΡΑ / ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΗΧΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΟΛΟ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !



Περίεργοι ήχοι ή θόρυβοι ακούγονται τους τελευταίους μήνες σε όλο τον κόσμο στον ουρανό με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί ένας πανικός σε όλους τους ανθρώπους. Το ανεξήγητο για πολλούς φαινόμενο τον τελευταίο καιρό έχει παρουσιαστεί σε πάρα πολλές χώρες.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που έχουν ακούσει αυτούς τους θορύβους, αναρωτιούνται τι μπορεί να είναι...

Ένας μεταλλικός βόμβος σαν κάλεσμα η μηχανή θα μπορούσε να ενεργοποιήσει κάτι η κάποιους στον πλανήτη μας;
Είναι μια προειδοποίηση η ένας συναγερμός;
Και πιοι είναι αυτοί που το ενεργοποίησαν ,για ποιο σκοπό και γιατί σχεδόν σε όλο των κόσμο;
Δεν είναι ένα φαινόμενο που συνέβη σε ένα η δυο μέρη όπου κάποιοι γρήγορα θα προσπαθούσαν να δώσουν μια κάποια εξήγηση .

Τον Απρίλιο του 2011 υπάρχει μια αναφορά για ακρόαση τέτοιου ήχου στην περιοχή πέριξ τις Ακρόπολης αλλά η πληροφορία ακόμα δεν έχει διασταυρωθεί από εμάς...στο σημείο που θα θέλαμε!


Πάντως είναι γεγονός ότι στο διαδίκτυο το θέμα είναι πρώτη είδηση καθώς και μερικά τηλεοπτικά μέσα το ανέφεραν και στα δελτία ειδήσεων.

Το σπάσιμο του φράγματος του ήχου θα μπορούσε να είναι σε περίπτωση που ο ήχος δεν ήταν επαναλαμβανόμενος και εφόσον είχαμε αναφορές για υπερηχητικά σκάφη ,αν και ο ήχος των μαχητικών στο σπάσιμο του φράγματος του ήχου είναι βροντή και δεν έχει αυξομειώσεις .

Άξιο αναφοράς πάντως είναι ότι ο ήχος που ακούγετε σε όλο τον κόσμο ομοιάζει παρά πολλή με των ήχο που έκαναν οι μηχανές-ρομποτ των εξωγήινων εισβολέων στην ταινία (Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ).

(o πολεμος των κοσμων)...σχετικος ηχος.
Δεν γνωρίζω αν θα μπορούσε κάποιος να κάνη ένα τόσο κακόγουστο αστείο και αναρωτιέμαι πιοι θα είχαν την δυνατότητα και την τεχνολογία να το κάνουν διότι επρόκειτο για διεθνές γεγονός.
(startrek) σχετικος ηχος......



(Στενες επαφες τριτου τυπου)....σχετικος ηχος... 



(Η Επαφη)..σχετικος ηχος...
11 μήνες σχεδόν από την ημερομηνία καταλύτης (21 Δεκεμβρίου 2012) Κάτι άρχισε να γίνεται...

Είναι η αρχή τις υλοποίησης κάποιου σχεδίου που ξεκίνησε ήδη η στα πλαίσια μιας συνομοσιολογιας η απλά θα περιμένουμε πλανητικές αλλαγές που απλά μας στέλνουν προμηνύματα.
Η οικονομική κρίση παγκοσμίως ,οι τεράστιες φυσικές καταστροφές, οι πολεμικές αναμετρήσεις ανά των κόσμο μας ,παλεύουν να επιβεβαιώσουν όποια σχετική προφητεία για το τέλος του κόσμου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΛΕΥΚΑΔΑ-ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ...

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ...


Επιστήμονες από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, οι οποίοι σχεδιάζουν πυραύλους και διαστημόπλοια, μελετούν τα αττικά κεραμικά, καθώς πιστεύουν ότι θα πάρουν ιδέες για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις θερμικές «ασπίδες» των διαστημικών σκαφών τους, όταν αυτά επανέρχονται, μετά τα ταξίδια τους, στη γήινη ατμόσφαιρα.


Σύμφωνα με την Daily Mail, οι ερευνητές του...

Ινστιτούτου και του Μουσείου Γκετί, του Εργαστηρίου Εθνικού Επιταχυντή του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ στο Στάνφορντ (SLAC) και της αεροδιαστημικής εταιρείας Aerospace Corporation, έχουν βαλθεί να αναλύουν δείγματα αρχαιοελληνικής κεραμικής ηλικίας 2.500 ετών με την χρήση ακτινών-Χ, ώστε να κατανοήσουν καλύτερα την μοριακή δομή αυτών των κεραμικών.

Τα κεραμικά πλακίδια στο εξωτερικό των διαστημικών σκαφών και πυραύλων που λειτουργούν ως θερμικές ασπίδες, υφίστανται τρομακτικές αποκλίσεις θερμοκρασίας, καθώς από τους μείον 120 βαθμούς του διαστημικού κενού πρέπει να αντέξουν τους 1.650 βαθμούς Κελσίου που αναπτύσσονται λόγω τριβής κατά την επανείσοδό τους στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας.

Μια τόσο υψηλή θερμοκρασία είναι ικανή να λιώσει ακόμα και μέταλλα, αλλά η πυριτία (διοξείδιο του πυριτίου), από την οποία αποτελούνται κυρίως οι «ασπίδες», εμποδίζει την εξάπλωση της μεγάλης θερμότητας.

Οι αμερικανοί ερευνητές ανακάλυψαν ότι, ομοίως, τα αρχαιοελληνικά κεραμικά όχι μόνο αντέχουν στις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά επιπλέον παραμένουν σταθερά από χημική άποψη.

Όπως δήλωσαν οι ερευνητές Μαρκ Ζουρμπούχεν και Κάρεν Τρένταλμαν, η ανάλυση των ιδιοτήτων των αττικών αγγείων βοηθά στην καλύτερη κατανόηση των σύγχρονων διαστημικών κεραμικών.

Όπως είπε η Τρένταλμαν, μπορεί αυτά τα αγγεία να χρονολογούνται από τον 5ο ή τον 6ο αιώνα π.Χ., όμως παραμένουν χρήσιμα ακόμα και σήμερα.

«Κάτι δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκο για να είναι εξελιγμένο. Αν μπορούμε να καταλάβουμε την τεχνολογία με την οποία έχουν κατασκευαστεί αυτά τα έργα τέχνης, τότε θα είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γνώση σε μια εντυπωσιακά ευρεία γκάμα πρακτικών εφαρμογών», όπως είπε.

Η συνεργασία των ερευνητών, πέρα από την τεχνολογική διάστασή της, έχει και άλλες στοχεύσεις, όπως τη βελτίωση των μεθόδων συντήρησης των αρχαίων αγγείων, την - από κοινωνιολογική άποψη - κατανόηση του ρόλου και της εξέλιξης των κεραμικών εργαστηρίων στην αρχαία Ελλάδα, των χρησιμοποιούμενων τεχνικών από τους τεχνίτες κ.α.


ΠΗΓΗ:http://www.paranormap.net/article/4859
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...