Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΑΤΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΕΜΦΑΝΙΣΗ Α.Τ.Ι.Α ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΡΘΡΑ/ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥΣ Ε...

‘’Απελευθερωμένος από το πραγματικό ,μπορείς να γίνεις πραγματικοτερος του παραγματικου , Υπέρ-πραγματικός’’ .


Jean Boudrilard, Η Διαφάνεια του κακού.



Καλό μήνα , σε όλους…

Ο Σεπτέμβριος μπαίνει ουσιαστικά από σήμερα αφήνοντας εποχιακά το καλό-καίρι βάζοντας το φθινό-πωρο .

Η Ελλάδα ακόμα ταλανίζετε και θα ταλανίζετε για καιρό ακόμα από την τεχνίτη (οικονομική κρίση) που ανακαλύψαμε ότι βρισκόμαστε μόλις πρόσφατα ,και αυτό γιατί μας ενημέρωσαν ότι δεν πάμε καλά οι φίλοι μας οι (ξένοι…)ξεχνώντας ότι υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 150 χώρες ευρωπαϊκές η μη με μεγαλύτερο χρέος από αυτό τις Ελλάδος αλλά (παράδοξο) είμαστε η χωρά απατεώνας σε όλο των πλανήτη και όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου ενημερώνουν τους (πολίτες) τους για την οικονομική κατάσταση τις χωράς μας λες και εμείς είμαστε η ήμασταν πάντα η ρίζα του κακού…

Δεν το ξέρατε ,βέβαια…

Η πείνα , η φτώχεια και η ανέχεια ,σε όλο των πλανήτη είναι δικό μας δημιούργημα.

Ο πόλεμος στον κόλπο ,στο Αφγανισταν ,οι συγκρούσεις στην λωρίδα τις Γαζας ,οι επαναστάσεις στην Αίγυπτο , την Συρία , και τελευταία στην Λιβυη του Κανταφι ,κι αυτό δικό μας έργο είναι…

Εμείς και μονό εμείς…

Σε ποιον τα πουλάτε αυτά ρε καραγκιόζηδες ,ανθρωπόμορφες κατσαρίδες και σαύρες που μας κατηγορείτε ακόμα και για την τρυπά του Όζοντος…

Δεν το γνωρίζατε …

Οι Ελληνικές φουφούδες την κάνανε την ζημιά ,για αυτό αν βρεθείτε στην στρατόσφαιρα μυρίζει πανσετες και παιδακια κατά την (επιστημονική κοινότητα).

Οι Έλληνες πάντα οι Έλληνες !

Αυτοί οι κακοί ειδωλολάτρες που χρειαστήκαν το θεϊκό μαχαίρι για να βάλουν μυαλό ,και σαν να μην έφτανε αυτό δεν πήρανε και μέρος έπειτα στις σταυροφορίες για να εξιλεωθούν.

Αυτοί που χρειάστηκε να στείλουμε τους δικούς μας(Γαλαζοαίματους) βασιλείς για να την κάνουν σύγχρονη και τέλος πάντων ανεκτή χώρα παρόλα τα (άτοκα) δάνεια που τους δώσαμε τόσες εκατοντάδες χρόνια.

Αυτοί που δεν αναγνωρίσαν τον ποιοτικό τρόπο ζωης μας (ξένο) και παρέμειναν στον υποανάπτυκτο πολιτισμό τους η ότι απέμεινε από αυτόν.

Αυτοί οι κακοί και βρωμεροί Έλληνες που τους στείλαμε πάνω από 2-3 εκατομμύρια τουρίστες που ξεριζώσαμε και στείλαμε βίαια με πολέμους και επαναστάσεις από την ανατολή και τις βαλκανικές και αφρικανικές χώρες και αντί να είναι ευγνώμονες για των καινούργιο τσίλικο πολιπολιτισμο τους συνεχώς διαμαρτύρονται.

Θέλετε να εξωρυξετε τον ορυκτό πλούτο τις χωράς σας ….

Είστε τρελοί απα πα πα ,απαγορεύεται γιατί καταρχήν θα τα φάτε θα τα πουλήσετε θα τα χρεοκοπήσετε θα, θα (τέλος πάντων)δεν μας συμφέρει…

Αυτό έλειπε τώρα να σας δώσουμε και λόγω για το τι θα κάνουμε στην μικρή και ασήμαντη χώρα σας.

Είμαστε εμείς αυτοί που εξουσιάζουμε των πλανήτη και όχι εσείς ,Καταρχάς εσείς (είστε άνθρωποι) με το αδύνατο σάρκινο κουστούμι σας που αναγκαζόμαστε να φοράμε και εμείς για να μην τρομάξουμε την (ανθρωπότητα) …γελοίος όρος άκου ανθρωπότητα.

Ξέρετε μισητοί Έλληνες το είδος μας γνωρίζετε τις δυνάμεις μας γνωρίζετε πόσους γαλαξίες και κόσμους έχουμε κατάκτηση και κατακτούμε καθημερινά;

Μάλλον όχι γιατί εσείς και η ηλιθία ανθρωπότητα σας έχετε περισσότερα μειονεκτήματα παρά πλεονεκτήματα.

Εμείς έχουμε την δύναμη , μπαίνουμε στα όνειρα σας ,σας δίνουμε θρησκείες ,πολιτικά κόμματα , φτιάχνουμε κουλτούρες σας επιβάλουμε τον τρόπο σκέψη σας ,εμείς σας τρέφουμε εμείς σας τρώμε όλα εμείς.

Και εσείς περιμένετε ουράνιους σωτηρες να σας σώσουν όταν ουσιαστικά από μόνοι σας θα μπορούσατε να μας εξοβελίσετε εσείς ηλίθιοι άνθρωποι εσείς ηλίθιοι Έλληνες ,βρωτοι , χωμάτινοι ,πρόβατα με ποιμένες εμάς ,γελάδια για βοσκη ,γενετικά μας πειράματα εσείς.

Σας μιλάω εγώ το ερπετό μέσα σας ο κακός σας φύλακας άγγελος σας ,ο αναμορφωτής σας ο τσομπάνης σας!

(Σήμ.του γράφοντος …πως μας ακούγονται όλα αυτά που μας λένε οι άσπονδοι φίλοι μας και οι αχώριστοι εχθροί μας ;)

O Μηνάς που πέρασε ήταν γεμάτο ενθυμήσεις από γεγονότα που μας θυμίζουν την τωρινή κατάσταση μας καθώς και προ-μυνηματα αυτών που έπονται να συμβούν.

Μέσα από την ενημέρωση στους ΦΑΚΕΛΟΥΣ Ε που έχω και εσείς έχετε το (παρά-φυσικό) και το (αν-εξηγητο)που συμβαίνει δίπλα μας αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε το η τα στημένα παιχνίδια που παιχτήκαν εις βάρος του ανθρωπίνου είδους και εν προκειμένη των Ελλήνων.

Ο Συγγραφεας ο ερευνητής δεν είναι τίποτα άλλο από έναν πολεμικό ανταποκριτή που σας ενημερώνει για τον άγνωστο πόλεμο που συμβαίνει γύρω σας ,πάνω η κάτω σας και πολλές φορές μέσα σας .

Η δική σας δουλειά είναι να τα δείτε όλα αυτά(με άλλο μάτι)γιατί ουσιαστικά ,εσείς θα (βγάλετε το φίδι από την τρύπα).

Μέσα στους μήνες που πέρασαν είδαμε δεκάδες εμφανίσεις Α.Τ.Ι.Α (αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα ) , (Γηινα και Εξωγηινα η Εσωγηινα) άνοιγμα σε (αποκαλύψεις)και εμφάνιση (απόρρητων στοιχειών)μέσα από μέσα(ενημέρωσης)ακούσαμε την Γη να βρυχάται σε πολλά σημεία του κόσμου και να μας γνωρίζει τις αλλαγές που ίσως ακολουθήσουν , παρακολουθήσαμε (φυσικές καταστροφές) ,ζήσαμε για περιόδους των αλλόκοσμο , ταξιδέψαμε σε άλλους κόσμους κ.α πολλά φωρτεανα φαινόμενα ζήσαμε και γνωρίσαμε προσωπικές ιστορίες η οπτασίες άλλων.

Οι καιροί που διανυουμε είναι όντως παράξενοι αν και το παράξενο δεν έλειψε ποτέ σχεδόν από τούτη την χώρα και από αυτούς τους ανθρώπους (Ελλάς) και όχι μόνο.

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους φίλους ερευνητές και μη που συμμετείχαν σε αυτήν την διαρκή ενημέρωση και εθελουσία αφύπνιση .

Οι ΦΑΚΕΛΟΙ Ε θα συνεχίσουν να λειτουργούν και να ενημερώνουν όσο υπάρχει Ελλάδα και άνθρωποι σε αυτή την χώρα και σε αυτών των πλανήτη.

Τα παραπάνω ένιωσα την ανάγκη να τα γράψω γιατί είναι η πρώτη φορά που νιώθω τόσο έντονα τις αλλαγές και τις αποκαλύψεις που έγκειται στο μέλλον να συμβούν .Όλοι αλλάζουμε …αλλάζω και εγώ αλλάζεις και εσύ και σε αυτήν την αλλαγή να είστε σίγουροι δεν θα είμαστε …μόνοι!



Μετά τιμής για τους Φάκελους Ε


ΕΠΙΓΟΝΟΣΜΑΚΕΔΟΝΣΥΜΠΕΡΠΟΛΩΠΑΝΝΥΜΦΑΙ 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...