Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΟΥΣ ;

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ 20 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ ΟΣΤΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Δημοσίευμα του "Εμπρός" της δεκαετίας του '20



Ένα περίεργο δημοσίευμα- απόκομμα εφημερίδας των αρχών του περασμένου αιώνα– μας έστειλε αγαπητός φίλος του εξωτερικού.

Διάβασε τη δημοσίευσή μας σχετικά με τους γίγαντες και θυμήθηκε το απόκομμα αυτό.

Προσπαθήσαμε να το διασταυρώσουμε με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Εμπρός, αλλά για άγνωστους λόγους μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατή η πρόσβασή μας σε αυτήν.

Το δημοσίευμα με τους δύο γιγάντιους σκελετούς που βρέθηκαν στη Μεσσηνία και είχαν μήκος 3,5 μέτρων, αρχίζει ως εξής:


ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΝ ΕΥΡΗΜΑ

ΕΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΥΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ-ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ– ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΙΝ ΕΝ ΤΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩ-Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ.



Εκ θετικής και λίαν αξιοπίστου πηγής ανακοινούται ημιν, ότι εν τινι χωρίω της Μεσσηνίας ανευρέθησαν προ τινος ανασκαπτομένου αγρού τινος δύο γιγάντιοι σκελετοί ανθρώπων, μήκους τριών και ημίσεος περίπου μέτρων.

Ο κάτοχος αυτών κατώρθωσε να τους μεταφέρη λάθρα εις Καλάτας, όπου και τους φυλάττε, καραδοκών την ευκαιρίαν όπως τους εξαγάγη εις το εξωτερικόν. Εμάθομεν δ’ ότι ο κύριος ούτος ήλθεν ήδη εις διαπραγματεύσεις μετά της διευθύνσεως του του εν Παρισίοις Παλαιοντολογικού μουσείου, και ζητεί υπέρογκον χρηματικόν ποσόν προς πώλησιν των σκελετών.

Εν αποτυχία δε της εκεί πωλήσεως έγραψεν εις φίλους του εν Βερολίνω και Λονδίνω, όπως ερωτήσωσι τι προσφέρουσι τα εκεί Παλαιοντολικά μουσεία προς απόκτησιν των δύο σκελετών.

Έχει γνώσιν των ευρημάτων τούτων η Αρχαιολογική Εταιρεία;

Εάν δεν έχη, αρκεί μία ανάκρισις εν Καλάμαις ή δια να είπωμεν μάλλον συγκεκριμένως εν Πυλία, και θα μάθη τις ο κάτοχος των δύο γιγαντιαίων σκελετών.»



ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΞΕΝΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΕΙ;

Ακομα ενα περιστατικο αναφερεται σε αλλη Ελληνικη περιοχη και προσπαθητε αποκρυψη στοιχειων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ





Την ύπαρξη αγνώστου προέλευσης φωτός που εμφανίζεται σχεδόν καθημερινά μπροστά στα έκπληκτα μάτια ανυποψίαστων οδηγών και περαστικών καταγγέλλουν κάτοικοι της Αμφισσας και των γύρω χωριών. Σήμερα η εφημερίδα Espresso, δίνει δημοσιότητα σε ένα παράξενο θέμα και φιλοξενεί μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν αυτό το φως!
Οι άνθρωποι αδυνατούν να ερμηνεύσουν λογικά το φαινόμενο και αναρωτιούνται: «Μήπως πρόκειται για φωτεινή οντότητα; Μήπως είναι σημάδι για εικόνα κάποιου αγίου που πιθανόν βρίσκεται στη γύρω περιοχή ή είναι απλά ένα κακόγουστο αστείο;». Μια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους και τα μαγαζιά της πόλης είναι αρκετή για να διαπιστώσει ακόμη και ο πιο δύσπιστος πως δεν πρόκειται για λόγια μιας χούφτας ευφάνταστων ανθρώπων που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αλλά για γεγονός που αποτελεί κοινό μυστικό και που τείνει να διχάσει την τοπική κοινωνία, αφού κάθε κάτοικος δίνει τη δική του περιγραφή και ερμηνεία. Οι ντόπιοι στη συντριπτική τους πλειονότητα έχουν υπάρξει αυτόπτες μάρτυρες του φαινομένου, ενώ οι λεπτομερείς περιγραφές όσων δεν διστάζουν να μιλήσουν μπροστά στο φακό της «Espresso» είναι πραγματικά ανατριχιαστικές και θυμίζουν χολιγουντιανή ταινία επιστημονικής φαντασίας. Οπως είναι φυσικό, το νέο έχει διαδοθεί σε όλα τα χωριά της ευρύτερης περιοχής και κάθε βράδυ δεκάδες άνθρωποι συρρέουν στο σημείο όπου εμφανίζεται το «άγνωστο φως» προκειμένου να το δουν με τα μάτια τους. Πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησε η φήμη πως κάποιοι σκαρφάλωσαν εκεί όπου εμφανίζεται και στο σημείο βρήκαν ένα μικρό ηλιακό συλλέκτη που άγνωστοι είχαν τοποθετήσει δίπλα σε μια σπηλιά πάνω στα βράχια. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται πως το φως συνεχίζει να εμφανίζεται κανονικά και πως η συγκεκριμένη φήμη αποσκοπούσε στο να κατευνάσει τα πνεύματα, αφού ο κόσμος της Αμφισσας ανησυχεί και δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει. Μάλιστα, αντικρούουν τη φήμη λέγοντας πως «αν ήταν ηλιακός συλλέκτηης, το φως θα ήταν σταθερό. Ομως αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος κινείται διαρκώς».

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Το θαύμα, ο άγιος και τα ερωτήματα

Μαρία Σ.
Η κ. Μαρία Σ. λέει πως είδε το φως πριν από μία εβδομάδα μαζί με την κόρη της και μια φίλη της. «Οταν είχα πάει εγώ, είχε πολλά αυτοκίνητα και μηχανάκια. Είδα μόνο ένα που έμοιαζε με έντονο φως από κερί, αλλά κάποιοι το έχουν δει να πέφτει σαν αστέρι από το βράχο. Φοβάμαι να πάω μετά τα μεσάνυχτα. Εχω ακούσει πως πρώτος το είδε κάποιος κυνηγός ξημερώματα Μεγάλης Παρασκευής. Εδώ το ξέρουν όλοι και μιλούν για θαύμα, αλλά νομίζω πως είναι πολύ πιθανό να έχει βάλει κάποιος το χέρι του. Πάντως, ο κόσμος της Αμφισσας έχει χωριστεί στα δύο και ενώ τόσο καιρό γίνεται χαμός, καμία τοπική αρχή δεν έχει κάνει κάτι να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει».
Ευμορφία Αναγνωστοπούλου
Η 26χρονη Ευμορφία Αναγνωστοπούλου μάς λέει πως την πρώτη φορά που πήγε έβρεχε καταρρακτωδώς, αλλά στο σημείο είχε πολύ κόσμο. «Το είχα ακούσει από τους φίλους μου και αποφάσισα να το δω για να πειστώ. Συνολικά έχω δει το φως δυο φορές. Δεν μπορώ να φανταστώ τι είναι, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Πολλοί λένε πως είναι σίγουρο ότι εκεί υπάρχει κάποια εικόνα αγίου και πρέπει να τη βρούμε. Σίγουρα κάποιος ειδικός πρέπει να πάει να δει τι συμβαίνει».

Νίκος Δρόλατας

Ο 59χρονος Νίκος Δρόλατας είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και αυτόπτης μάρτυρας του φαινομένου. Ο κ. Δρόλατας μας λέει: «Πριν από τρεις εβδομάδες άκουσα για το φαινόμενο και αποφάσισα να πάω με την παρέα μου να το δω. Οταν φτάσαμε είχε 15 με 20 αυτοκίνητα που είχαν πάει πριν από μας. Πρόσεξα ότι όχι μόνο υπάρχει, αλλά κινείται και δεξιά, αριστερά, πάνω και κάτω. Είχαμε και κάποιες κοπέλες στην παρέα μας και φοβήθηκαν. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν σε παραφυσικά φαινόμενα, αλλά τώρα που το είδα δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Είναι απλό φως; Είναι οντότητα; Είναι κάποιο σημάδι; Ιστορίες ακούγονται πολλές, αλλά κανείς δεν ξέρει. Περιμένω να δω αποδείξεις».

Παναγιώτα Δρίβα

Η κ. Παναγιώτα Δρίβα είναι ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος σ’ έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αμφισσας: «Οταν είδα το φως ήμουν μαζί με τον άντρα μου και επιστρέφαμε από την Αμφισσα στη Βίνιανη, όπου μένουμε. Είχα ακούσει πως στο σημείο είχαν βρει κάποιον ηλιακό συλλέκτη και πίστεψα ότι αυτή η ιστορία είχε τελειώσει. Παρ’ όλα αυτά, εμείς το είδαμε και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι κινούνταν και πήγε από τη μια μεριά του βουνού στην άλλη. Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος βρίσκεται σε σύγχυση και ακούγονται πολλά. Προσωπικά δεν μπορώ να ξέρω τι είναι. Πώς θα μπορούσα άλλωστε».
Χρήστος Καραμέρης

Ο 42χρονος Χρήστος Καραμέρης μένει στην Αγία Ευθυμία, λίγο έξω από την Αμφισσα. Τον συναντήσαμε στο σημείο που βγαίνει το «άγνωστο φως», αφού είχε έρθει και αυτός για τον ίδιο λόγο. «Εγώ το είδα πριν από δυο εβδομάδες και εδώ υπήρχαν τουλάχιστον δεκαπέντε άτομα. Είδαμε περισσότερα από ένα φώτα που εμφανίστηκαν ταυτόχρονα και εξαφανίστηκαν πάλι όλα μαζί. Σε όλους φάνηκε περίεργο, ενώ οι γυναίκες που ήταν μαζί μας τρόμαξαν πολύ. Οταν εμφανίστηκε ήταν περασμένα μεσάνυχτα και όλο το σκηνικό κράτησε περίπου ένα με δυο λεπτά».
Κομποσκοίνια, φυλακτά, σταυροί και αγωνία

Απόγευμα Τρίτης και βρισκόμαστε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αμφισσας με περισσότερους από δέκα ντόπιους που έχουν δει το «άγνωστο φως». Σε λίγες ώρες θα μας οδηγήσουν στο σημείο όπου εμφανίζεται σχεδόν κάθε βράδυ. Οπως χαρακτηριστικά μας λένε, αυτό βρίσκεται κάπου έξι χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης - περίπου στο μέσο της διαδρομής του μικρού επαρχιακού δρόμου που οδηγεί στο ορεινό χωριό Βίνιανη. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, το φως βγαίνει μετά τις 11.00 το βράδυ, μέσα από μια εξαιρετικά δύσβατη χαράδρα, στη θέση Κακιά Σκάλα στους πρόποδες της Γκιώνας. Μερικοί από αυτούς έχουν δει περισσότερα από ένα φώτα, ενώ σε ό,τι αφορά το μέγεθος και το χρώμα οι περιγραφές ποικίλλουν. Ορισμένοι κάνουν λόγο για φωτεινές μπάλες, άλλοι για μικρότερα φώτα στο μέγεθος γροθιάς, κάποιοι μιλούν για λευκό ακίνητο φως, ενώ κάποιοι άλλοι για γαλάζιο ή κόκκινο που κινείται με σταθερή ταχύτητα πάνω από τα πουρνάρια, σε ύψος 1,5-2 μέτρα από το έδαφος, και καταλήγει έξω από μια σπηλιά όπου παραμένει για αρκετή ώρα σταθερό και ορατό από το δρόμο.
Μερικοί από τους ντόπιους οδηγούς μας πιστεύουν ακράδαντα πως πρόκειται για κακιά φωτεινή οντότητα και έχουν έρθει προετοιμασμένοι για όλα. Φυλαχτά, σταυροί, σφαίρες και κομποσκοίνια έχουν επιστρατευτεί για παν ενδεχόμενο. Αρκετοί δεν θέλουν να φωτογραφηθούν, γιατί η κοινωνία της Αμφισσας είναι κλειστή και φοβούνται πως κινδυνεύουν να παρεξηγηθούν. «Είμαστε χρόνια κυνηγοί και τέτοιο πράγμα δεν έχουμε ξαναδεί. Υπάρχουν άνθρωποι που όταν το είδαν φοβήθηκαν και άρχισαν να κάνουν επικλήσεις γιατί τους πλησίασε σε απόσταση μικρότερη των είκοσι μέτρων. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο και να ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε. Ισως είναι κάτι κακό που για κάποιο λόγο ξύπνησε, ενεργοποιήθηκε και δεν είναι τόσο φιλικό. Οταν πάμε, θα μιλάμε χαμηλόφωνα και θα έχουμε όλα τα φώτα κλειστά».
Λίγα λεπτά πριν από τις 11.00 ξεκινάμε. Η αυτοκινητοπομπή διασχίζει το στενό δρόμο και φτάνει στο σημείο. Παρκάρουμε τα αυτοκίνητα και με το βλέμμα στραμμένο στο βουνό περιμένουμε καρτερικά να εμφανιστεί το φως. Ομως το μοναδικό φως που υπάρχει είναι αυτό των αναρίθμητων αστεριών που μας κρατάνε παρέα. Ενα αγροτικό αυτοκίνητο περνάει τυχαία από μπροστά μας, σταματάει και μας ρωτάει αν έχουμε έρθει για το φως. «Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά το είδα με τη γυναίκα μου πριν από πέντε μέρες» μας λέει ο οδηγός και φεύγει προς τη Βίνιανη. Η ώρα περνάει, η αγωνία κορυφώνεται, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν σταθήκαμε τυχεροί. Απόψε το φως δεν εμφανίστηκε.
«Οι φωτεινές οντότητες είναι νεκροί άνθρωποι»

Ο κ. Γιώργος Πάλμος είναι ειδικός ερευνητής και αρχηγός αποστολών του Ινστιτούτου Αρχαιολογικών και Επιστημονικών Ερευνών ASANA. Δηλώνει πως έχει ξαναδεί «φωτεινή οντότητα» και μας λέει πως «δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται μια φωτεινή οντότητα, είναι όμως η πρώτη φορά που υπάρχουν εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες, αφού όλη η περιοχή ξέρει για τα φώτα. Αυτά τα φώτα υπάρχουν στην περιοχή εδώ και εκατοντάδες χρόνια και πριν τα δουν οι νέοι είχαν ακούσει ιστορίες από τους παλαιότερους. Ουσιαστικά πρόκειται για πολλές φωτεινές οντότητες, αφού έχουν δει ακόμα και τρεις μαζί. Ομως η συγκεκριμένη για την οποία γίνεται τόσος λόγος αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο γιατί είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που μια τέτοια φωτεινή οντότητα ακολουθεί συγκεκριμένη διαδρομή και μένει σταθερή σε ένα σημείο. Ισως κάτι θέλει να μας πει, ίσως θέλει να επικοινωνήσει».

Ο κ. Πάλμος δεν διστάζει να μας πει πως πιστεύει ότι οι «φωτεινές οντότητες» είναι νεκροί άνθρωποι και «κατά πάσα πιθανότητα άγιοι που ακόμη και μετά το θάνατό τους κυκλοφορούν επειδή έχουν πολλή ενέργεια. Αλλωστε, εμείς οι Ελληνες είμαστε λαός υψηλής ενέργειας. Το ενεργειακό υπόβαθρο εξαφανίζεται από τον ανθρώπινο οργανισμό σαράντα μέρες μετά το θάνατο. Σε ορισμένους, όμως, μένει και μετά τις σαράντα μέρες. Αυτοί μπορούν να κινούνται είτε ως φαντάσματα είτε ως φωτεινές οντότητες, φαινόμενο που είναι συχνό σε περιοχές όπως η Τήνος, η Σπερχειάδα και η Παρνασσίδα. Ειδικά στις δύο τελευταίες περπατάς το βράδυ και βλέπεις πιο πολλές φωτεινές οντότητες παρά ζωντανούς».
Σχετικά με το φως που εμφανίζεται στον επαρχιακό δρόμο Αμφισσας - Βίνιανης ο κ. Πάλμος μας λέει πως προσπάθησε να δώσει μια επιστημονική ερμηνεία, όπως το ενδεχόμενο ύπαρξης φωτοπαθούς επιφάνειας που φορτίζει με το φως του Ηλιου και εκπέμπει τη νύχτα, ή την ύπαρξη μικρού ηλιακού συλλέκτη, αλλά απέκλεισε και τις δύο περιπτώσεις αφενός επειδή το φως κινείται, αφετέρου επειδή η έντασή του αυξομειώνεται, κάτι που δεν συμβαίνει με τις σταθερές πηγές ηλεκτρικού φωτός.

ESPRESSO



ΕΙΔΗΣΕΙΣ/(ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ)ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΤΕΣ


Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρίσει κάποιος αυτό που κρύβει μέσα στο μυαλό και την καρδιά του ένα διανοητικά ταραγμένο άτομο, που βασανίζει με φρικτό τρόπο τις γάτες στην Ρόδο πριν τις εξοντώσει οριστικά με ιεροτελεστικές μεθόδους που θυμίζουν φτηνή παραγωγή ταινίας τρόμου!

Κανείς δεν ξέρει πόσα μικρά και μεγάλα γατιά έχουν πέσει θύματα του αδίστακτου ψυχοπαθή, καθώς κάθε μέρα οι κάτοικοι στο Νιοχώρι έρχονται αντιμέτωποι με τα «κατορθώματά» του… Ο άρρωστος αυτός «άνθρωπος» βασανίζει τα δυστυχισμένα ζώα, βγάζοντάς τους τα μάτια, ξεκοιλιάζοντάς τα ή καρφώνοντας καρφιά στις κοιλιές τους και, όταν ξεψυχήσουν μέσα σε φρικτούς πόνους, τα τυλίγει μέσα σε μια πετσέτα σε μια αποτρόπαια τελετουργία και αφήνει τα πτώματά τους πάντα στο ίδιο σημείο!
Οι κάτοικοι, που φροντίζουν στην πλειοψηφία τους τα άτυχα τετράποδα, έχουν καταφύγει στην Αστυνομία ζητώντας την βοήθειά της για να μπει τέλος στην παράλογη δράση του, που ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία. Όμως, παρά τις ενέδρες που στήνουν οι αστυνομικοί στην περιοχή, δεν έχουν εντοπίσει τα ίχνη του.

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...


Το μεγαλύτερο ποντίκι του κόσμου βρέθηκε στην Ανδριανούπολη, στις τουρκικές όχθες του ποταμού Έβρου. Το τρωκτικό, που είχε βάρος 6 κιλά, μήκος 80 εκατοστά, ουρά μήκους 35 εκατοστών και δόντια 2 εκατοστών, τελικά σκοτώθηκε από τα σκυλιά, στα οποία μάλιστα έκανε και επίθεση, αφού δεν τα φοβήθηκε.


«Τις πρωινές ώρες όταν ήρθα είδα τα σκυλιά να κυνηγάνε ένα ζώο. Πρόσεξα ότι επρόκειτο για ένα ποντίκι. Τα σκυλιά το σκότωσαν. Ο ποντικός δεν το έβαζε κάτω και επιτίθετο στα σκυλιά. Θέλω να εξεταστεί αυτό το ζώο, κοιτάξτε τα δόντια του, δεν ξέρω πόσων χρονών είναι αλλά φαίνεται πολύ ηλικιωμένο ζώο. Ο καθένας φοβάται ένα τέτοιο ζώο», είπε ο Αχμέτ Γιλμάζ που δουλεύει ως διευθυντής σε εργοτάξιο αμμοληψίας και συμπλήρωσε:
«Εγώ επειδή μεγάλωσα σε χωριό δεν φοβήθηκα, αλλά αν επιτεθεί σε μικρό παιδί μπορεί εύκολα να το σκοτώσει. Μπορεί δε να φέρει και αρρώστιες. Τέτοιο ποντίκι δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Δε φοβόταν ούτε τα σκυλιά. Το ίδιο είναι τεράστιο. Τα σκυλιά μπορεί να το σκότωσαν για να μην επιτεθεί στα κουτάβια τους. Τόσο μεγάλο ποντίκι ούτε στα ντοκιμαντέρ δεν είδα, κατά τη γνώμη μου είναι το μεγαλύτερο ποντίκι του κόσμου».



ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΙΕΡΕΑΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ...


Μια συγκλονιστική περιπέτεια έζησε ένας ιερέας, ο οποίος, όπως υποστηρίζει, δέχτηκε επίθεση από τον σατανά, ο οποίος τον τραυμάτισε. Ο προϊστάμενος του ναού του Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο, πατήρ Χρήστος Δημητρόπουλος, καθισμένος σε ένα από τα στασίδια της εκκλησίας, φέρνει στο νου και εξομολογείται την πραγματικά συγκλονιστική περιπέτεια που βίωσε πριν από δύο χρόνια, όταν, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, δέχτηκε επίθεση από τον σατανά.



«Ο σατανάς ενοχλεί τους ανθρώπους του Θεού και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους κάνει να δειλιάσουν, ώστε να χάσουν το θάρρος και την πίστη τους. Αυτό επιχείρησε να κάνει και σε μένα, αλλά δεν τα κατάφερε, γιατί αυτή τη φορά δεν είχε να αντιμετωπίσει έναν κοινό θνητό. Τη μέρα που προσπάθησε να με χτυπήσει και να μου πληγώσει το σώμα αλλά κυρίως την ψυχή, μέσα στην εκκλησία μας είχαν έρθει τα ιερά λείψανα τριάντα επτά Αγίων! Βρέθηκε λοιπόν αντιμέτωπος με τριάντα επτά παλικάρια που έδειξαν ενεργά την παρουσία τους και τον ανάγκασαν να φύγει ηττημένος. Πρόκειται για θαύμα».



Με τα λόγια αυτά και με βουρκωμένα τα μάτια εξιστότησε στην Espresso πριν δύο ακριβώς χρόνια ο 39χρονος πλέον κληρικός πως ο σατανάς εμφανίστηκε μπροστά του με τη μορφή σκιάς, λίγα μόλις μέτρα από την Αγία Τράπεζα, πάνω στην οποία βρίσκονταν τα ιερά λείψανα των Αγίων που τον προστάτεψαν από το κακό. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του έγγαμου κληρικού και πατέρα δύο παιδιών, ο δαίμονας του επιτέθηκε το πρωινό της 10ης Δεκεμβρίου, τη στιγμή που είχε βγει από το ιερό προκειμένου να ανάψει τα καντήλια και μάλιστα ενώ βρισκόταν κάτω από αυτό του Αγίου Γεωργίου.



Συνεχίζοντας ο πατήρ Χρήστος μάς λέει: «Νωρίς το πρωί της Πέμπτης είχα φέρει στο ναό του Αγίου Γεωργίου τα ιερά λείψανα τριάντα επτά Αγίων της Ορθοδοξίας. Τα είχα αφήσει πάνω στην Αγία Τράπεζα και κάποια στιγμή βγήκα από το ιερό για να ανάψω τα καντήλια. Την ώρα που πήγα να ανάψω αυτό του Αγίου Γεωργίου και ενώ κρατούσα στα χέρια μου την κρυστάλλινη κούπα του καντηλιού, είδα διαγώνια μπροστά μου μια τεράστια μαύρη σκιά που στεκόταν όρθια. Η σκιά ήταν χωρίς πρόσωπο και χωρίς χαρακτηριστικά, ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου ενός μέτρου από εμένα.



»Ξαφνιάστηκα και πριν προλάβω να αντιδράσω είδα ένα πολύ μεγάλο και φαρδύ χέρι, που δεν έμοιαζε με ανθρώπινο, να σηκώνεται ψηλά και να κάνει απειλητική κίνηση για να με χτυπήσει. Εκείνη την ώρα άκουσα ένα δυνατό κρότο, ενώ ταυτόχρονα έσπασαν και οι έξι αλυσίδες που βαστάνε το σιδερένιο καντήλι, το οποίο έπεσε κατευθείαν πάνω μου. Συγκεκριμένα έπεσε ακριβώς στο σημείο όπου κρατούσα την κρυστάλλινη κούπα, η οποία έσπασε μέσα στη χούφτα μου και με έκοψε βαθιά. Αμέσως μετά η τεράστια αυτή σκιά εξαφανίστηκε!



»Πήγα στο νοσοκομείο όπου έκανα πέντε ράμματα στο χέρι, ενώ συνειδητοποίησα τι πραγματικά είχε συμβεί, αφού αυτό που είχε εμφανιστεί μπροστά μου δεν ήταν ούτε άνθρωπος ούτε κάτι γήινο! Πιστεύω πως ήταν ο ίδιος ο σατανάς, ο οποίος ως δαίμονας είχε μπει στην εκκλησία, αλλά έφευγε οργισμένος λόγω της παρουσίας των ιερών λειψάνων».



Οταν ζητήσαμε από τον πατέρα Χρήστο να μας εξηγήσει πώς γίνεται να εισβάλει ένας δαίμονας μέσα σε μια εκκλησία και μάλιστα να επιτίθεται σε έναν ιερωμένο, εκείνος μας απάντησε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. «Ο σατανάς προσπαθεί να μας πειράξει ακόμη κι όταν βρισκόμαστε μέσα στην εκκλησία. Μάλιστα υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ιερωμένων αλλά και γερόντων του Αγίου Ορους που δέχτηκαν επιθέσεις με χτυπήματα από δαίμονες τη στιγμή που προσεύχονταν ή την ώρα της Θείας Λειτουργίας. Ακόμη και τον Αγιο Αντώνιο ενόχλησε ο σατανάς και μάλιστα την ώρα που ήταν γονατιστός και προσευχόταν!


Πηγη Εspressonews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΨΑΡΙ ΜΕ...ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΘΕΩΝ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ




Εδω και μερικες εβδομαδες κυκλοφωρη μια φωτο που τραβηχθηκε σε περιοχη τις Αθηνας οπου κατα την εμφανιση της περιεργες μορφες αρχαιων Θεων προβαλονται σε αυτη.Η φωτογραφια δεν ελεχθηκε απο εμας αν ειναι προιον μονταζ η fotoshop παντως .Παρακαλειτε οποιος γνωριζη κατι παραπανω ας επικοινωνησει μαζι μας για περισσοτερα στοιχεια.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...